Kunststof dakramen van hoog niveau

Artikel delen

Naast de gelakte grenen dakramen en de onderhoudsarme witte dakramen met een witte coating heeft Keylite volkunststoffen dakramen in voorraad! Zelfs het bekende Keylite dakraam met geïntegreerd vouwgordijn is in het volkunststof in alle standaardafmetingen snel te leveren.

De helderwitte volledig kunststof ramen van de Polar serie zijn onderhoudsvrij, vochtbestendig, hebben een uitstekende isolatiewaarde en zijn eenvoudig te monteren. Het kunststof profiel bestaat uit verschillende kamers, het duurzame volkunststof dakraam van Keylite is volledig recyclebaar.

De kunststof Polar versie bezit ook alle standaard voordelen van de Keylite dakramen. Standaard bezitten de dakramen een geïntegreerde isolatie kraag, Warm Edge beglazing en een verdiepte inbouw. Uiteraard hebben deze dakramen ook de voorgemonteerde FlickFit bevestigingsbeugels, de Click-Fit afdekkap en gootstukken. Het raam is altijd te ventileren, ook wanneer het dakraam gesloten is.

Keylite heeft naast de meest voorkomende tuimelramen ook uitzetramen, klassieke ramen, vlucht- uitstapvensters, nokvensters, lichtstraten, daglichtspots en platdaksystemen. Daarnaast zijn er ontzettend veel koppel mogelijkheden, beglazings- en raamdecoratie opties. De volledig kunststof Polar dakramen zijn ook te koppelen en in de diverse systemen te verwerken. Het geïntegreerde verduisterende vouwgordijn wat tussen het dubbele en geharde HR++ beglazing zit, is volledig vocht-, stof-, en schadevrij. De Keylite gordijnen en dakramen zijn zowel handbediend als elektrisch leverbaar.

Het totale assortiment van Keylite dakramen is zeer breed, er zijn maar liefst 38 verschillende maten dakramen. Voor nieuwbouw of renovatie, voor dakramen kunt u altijd bij Keylite terecht. Het team van Keylite kan u adviseren over de juiste maat van uw dakraam.

Keylite
www.keylite.nl