“De beste schroef in zijn soort”

Artikel delen

We laten u graag kennis maken met de nieuwste schroef van Kelfort; de Kelfort Silverdrill 2.0. Onder deze naam verkoopt de productent een zeer sterke spaanplaatschroef met speciaal ontwikkelde punt en andere bijzondere elementen. “We durven te stellen dat deze schroef de beste is in zijn soort is,” aldus de producent.

Het assortiment spaanplaatschroeven is breed en in balans en biedt daarmee een uitstekende dekking. Daarnaast werkt de schroef tijdbesparend. Door de toepassing van slechts 3 Pozi- en 3 Torx-uitvoeringen hoeft er namelijk minder snel van bit te worden gewisseld. De Silverdrill schroef is verpakt in een stevige doos voorzien van een kiepklep en kijkvenster. Ook is de nieuwe Kelfort schroef ETA gekeurd en heeft hij een CE-markering.

https://youtu.be/LNLbMcIbn2E

De Kelfort schroef is de sterkste spaanplaatschroef in zijn klasse en leent zich uitstekend voor montage in vrijwel elke houtsoort. De verfijnde schachtribben bij de deeldraaduitvoering en een superieure wax zorgen voor een minimale indraaiweerstand.

Een uitstekende afwerking zonder beschadiging komt door de vernieuwde freesribben. Daarnaast zorgt de schroef voor een snelle aangrijping in het hout met een minimaal splijtrisico. Dit komt door de buitengewoon scherpe punt, in combinatie met de vernieuwde schroefdraad.

Voordelen op een rij

  • Buitengewoon sterke schroeven minimaal risico op het afdraaien van de kop
  • Minimale indraaiweerstand door het gebruik van superieure wax
  • Bijzonder snelle aangrijping, vrijwel direct vanaf de eerste omwenteling van de schroeftol met minimale aanzetdruk
  • Zeer laag splijtrisico door de 4 speciale freesribben bij de punt van de schroef
  • Speciale freeswokkel geeft extra ruimte aan de schroefkop wanneer deze het hout indringt. Nog minder kans op splijten.
  • In lengtes tot 200 mm in Pozi en Torx, in voldraad en deeldraad
  • Exclusief verkrijgbaar bij Kelfort dealers
  • Verpakt in stevige dozen met kijkvenster en kiepklep
  • ETA en CE keurmerk