Krachtige bevestigers voor staal, beton en steen

Artikel delen

Na de succesvolle introductie van het hout constructieprogramma Woodies® Ultimate lanceert A.S.F. Fischer de Steelies® Ultimate collectie. Een uitgebreid assortiment constructieve bevestigers voor staal, beton en steen.

A.S.F Fisher

Het nieuwe Steelies assortiment bestaat onder meer uit plaatschroeven, boorschroeven, dak- en gevelschroeven, isolatieschroeven, onderlegplaten, vleugelschroeven, boorschroeven met gespoten kop (farmer screws), gipsplaatschroeven, metaalschroeven, spanhulzen, kozijnpluggen, beton-kozijnschroeven en messing spreidpluggen. De fabrikant werkt – net als bij het Woodies® assortiment – continu aan verdere uitbreiding van het aanbod dus de eerste nieuwe toevoegingen staan dan ook al op korte termijn op de planning.

Alle Steelies® Ultimate artikelen zijn verpakt in duidelijk herkenbare en stevige dozen met metaalkleurige traanplaatprint. Het overzichtelijke etiket zorgt ervoor dat de verwerker in één oogopslag de juiste bevestiger kan kiezen en meenemen.

Voor de tussenhandel heeft A.S.F. Fischer diverse schappenplannen ontwikkeld waarin de Steelies® Ultimate overzichtelijk en duidelijk gepresenteerd worden. Ook die presentatie helpt de eindgebruiker bij de keuze voor de juiste bevestiger voor zijn klus.

In de webshop is het complete Steelies Ultimate programma verkrijgbaar. Zodra aanvullende nieuwe Steelies assortimenten leverbaar zijn, worden ze direct in de webshop opgenomen.

A.S.F. Fischer
www.asf-fischer.nl