Op zoek naar de juiste schroef voor weersbestendige constructies?

Artikel delen

De Woodies® Ultimate potdekselschroef is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een sterke en duurzame bevestigingsoplossing voor zwarte potdekselplanken of schuttingen. Deze schroef is gemaakt van RVS410, wat een hogere corrosiebestendigheid biedt dan standaard RVS-schroeven. Dit maakt het perfect voor gebruik in alle weersomstandigheden en op alle locaties.

potdekselschroef De potdekselschroef is zeer sterk en kan grote krachten weerstaan tijdens het indraaien. Hierdoor ontstaat er een solide verbinding tussen de potdekselplanken, die lang meegaat en bestand is tegen de elementen.

De Woodies® Ultimate potdekselschroef heeft een kleine kop die goed in het hout trekt en voorkomt dat er splinters ontstaan of het hout beschadigd raakt. Het voorboren van gangbaar hout is niet nodig, waardoor de montage snel en efficiënt kan worden uitgevoerd.

De potdekselschroef is perfect geschikt voor verschillende toepassingen, zoals vlonders, schuttingen, boeiboorden en balustraden. De schroef is verkrijgbaar in verschillende lengtes (40, 50, 70 en 80 mm) en heeft een aandrijving van TX20.

De Woodies® Ultimate potdekselschroef is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een CE-markering (ETA-keuring), wat garandeert dat het product voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Kortom, als u op zoek bent naar een sterke, duurzame en betrouwbare bevestigingsoplossing voor potdekselplanken of schuttingen, dan is de Woodies® Ultimate potdekselschroef de juiste keuze.

In de webshop van A.S.F. Fischer is het gehele Woodies® Ultimate assortiment te vinden, als ook het nieuwe merk Steelies® Ultimate en vele andere producten voor de vakman.

A.S.F. Fischer
https://webshop.asf-fischer.nl