Zelfklevende éénlaagse dakbaan en exclusieve dak-app

Artikel delen

Dakdekkers, calculators, inspecteurs en andere bouwprofessionals in de dakbewerkende industrie kunnen de Renovatiebeurs niet overslaan, want op stand 06.B083 presenteert Polygum Nederland twee belangrijke noviteiten. Als eerste innovatie de zelfklevende witte bitumineuze dakbaan IKO secura en als tweede een handige online app waarmee in een handomdraai een nulmeting of inspectierapport wordt opgesteld.

Polygum lanceert op de Renovatiebeurs het nieuwe IKO secura dakdichtingssysteem mét Carrara technology. Het is een uniek éénlaags, wit bitumineus zelfklevend waterdichtingssysteem voor platte daken waarbij veiligheid op het dak, snelheid van werken en duurzaamheid moeiteloos gecombineerd worden.

Secura is een bitumineus systeem en zoals geweten zijn bitumen dakbanen voor een plat dak de meest aangewezen éénlaagse oplossing. De plaatsingskwaliteit van dit nieuwe systeem wordt geoptimaliseerd dankzij het stevige en dikke membraan. De zelfklevende dakbaan is voorzien van een unieke zekerheidsnaad die zorgt voor een onmiddellijke dichting van het dak én bescherming van de onderliggende isolatie. Voor een volledig vlamvrije afwerking kan de zekerheidsnaad afgewerkt worden met een warme lucht brander. Kiest de dakdekker voor snelheid, dan kan de naad met de vlam afgewerkt worden.

De nieuwe app van Polygum Nederland is ideaal voor elke dakopname waarvan wél een rapport nodig is maar het liefst in zo min mogelijk tijd. Denk aan onderhoud en renovatie. In de dak-app kunnen foto’s, (constructie)tekeningen, productfiches, plattegronden en ander beelden worden toegevoegd, terwijl de opnemer zijn bevindingen realtime intypt. Terug op kantoor is het dan alleen nog een kwestie van uitdraaien en/of opslaan. Bovendien zijn de gegevens makkelijk te archiveren en uit te wisselen met bijvoorbeeld de opdrachtgever.

Polygum Nederland
www.polygum-nederland.nl

Bezoek Polygum op Renovatie 2019 in Den Bosch, stand 06.B083