Innovatief Altrex biedt extra online service voor onderdelen aan

Artikel delen

De Nederlandse fabrikant van klimmaterieel staat bekend om haar verrassend innovatieve oplossingen. Al meer dan 65 jaar maakt Altrex veilig werken op hoogte mogelijk met haar vernieuwende producten. Onlangs lanceerde het bedrijf een nieuwe online service voor vervangingsonderdelen.

Gemak en eenvoud

“De eindgebruiker bestelt online heel gemakkelijk onderdelen voor Altrex ladders, trappen en steigers”, vertelt Barry de Haas, Commercieel Manager van Altrex. “Er zijn zowel onderdelen voor consumenten als de professional te bestellen. We bieden alleen vervangings-onderdelen aan, dat is voor ons een bewuste keuze. Met deze service zijn wij in staat een betere ondersteuning te bieden aan de eindgebruiker en tegelijkertijd ontzorgen we onze dealers. Dat is het belangrijkste doel”, aldus de Haas.

Onderdelen zijn vanaf nu te bestellen op www.altrex-onderdelen.nl.