Écht gezonde en energiezuinige gebouwen

Artikel delen

Een gezond binnenklimaat is een van de grootste uitdagingen bij energie neutrale nieuwbouw projecten. Maar ook bij het upgraden van bestaande gebouwen naar minimaal energielabel C kan dit een uitdaging zijn. Systemair gaat deze uitdaging graag met u aan. Zodat u in uw gebouw(en) het energieverbruik verlaagd en tegelijkertijd de luchtkwaliteit verbeterd.

Het belang van een goed binnenklimaat is tegenwoordig algemeen onderkend: verbeterde prestaties en minder ziekteverzuim. Om een goed binnenklimaat (Indoor Air Quality) te realiseren moeten we echter rekening houden met vele factoren, waaronder die van de genormeerde buitenluchtkwaliteit (Outdoor Air Quality). Maar weet u dat individuele regelbaarheid, zelf invloed hebben op het klimaat, minstens zo belangrijk is?

Echt gezonde én energiezuinige gebouwen maken we in onze ‘vervuilde’ omgeving met goed ontworpen vraaggestuurde balansventilatiesystemen gedimensioneerd op een gezonde hoeveelheid verse en gezuiverde buitenlucht per persoon. Een gezond binnenklimaat zal immers uiteindelijk ook een positieve invloed hebben op de toekomstige waarde van het vastgoed.

Met haar kennis en ervaring is Systemair in staat voor de meest complexe klimaattechnische systemen een eenvoudige, effectieve systeemoplossing te bieden. Kom langs op stand 12.12A tijdens Building Holland en laat u in korte tijd informeren over de soms complexe materie van de klimaattechniek. Systemair vertelt u graag hoe deze eenvoudig is in te passen in een effectieve systeemoplossing met als resultaat een werkelijk lager energieverbruik.

“Systemair is fabrikant en leverancier van het meest complete én meest flexibele assortiment in ventilatie en klimaatbeheersing. Vanuit gezamenlijk vertrouwen staan we u graag terzijde zodat we voor iedere specifieke situatie het gewenste binnenklimaat creëren,” aldus Toine van den Boomen van Systemair.

Systemair
www.systemair.nl