Nieuwe stalen wand- en dakbeplating

Artikel delen

De traditionele zinken fels dakbanen zijn in Nederland al aardig gemeengoed. Daar is nu een goedkoper, gemakkelijker en sneller te monteren alternatief voor gekomen: het Finish Klik Fels dak. Deze wandplaten zijn gemaakt van staal met alle prijs en kwaliteitsvoordelen van dien.

Het Finish Klik Fels profiel is toepasbaar op zowel daken als gevels. Dit profiel is speciaal ontworpen om dezelfde uitstraling als traditionele zinken of koperen felsdaken na te bootsen. Het profiel is verkrijgbaar in de breedte maten van 500 mm, 190 mm en 90 mm. Dit maakt verscheidende ontwerp-opties mogelijk. Het profiel is beschikbaar in twee kleuren. In de kleuren Prisma 7016 Antraciet en Prisma 9007 Orion.

Door het ‘klik’ ontwerp is de montage gemakkelijker en wordt dit profiel aan een zijde van de voorgaande baan geklikt. Daarna wordt het profiel met schroeven aan de dakconstructie bevestigd. Door deze manier van werken is het mogelijk om vele malen sneller te monteren.

Daarnaast wordt door de verhoogde ‘brug’ in dit dakprofiel, vervorming van de zichtzijde voorkomen. Twee extra vouwen in het Finish Klik Felsdak zorgen voor strakke lijnen. Deze lijnen bieden extra weerstand tegen vervorming. Een prachtig esthetisch profiel met vele montage voordelen.

Finish Profiles
www.finish-profiles.com