Koelen met PVT-warmtepomppanelen

Artikel delen

Om gebouwen effectief en duurzaam te kunnen koelen, introduceert Triple Solar de koelunit. Oftewel: actief koelen met de NIBE water/water warmtepomp en de Triple Solar PVT-panelen. In deze unieke koelunit worden de bron en het afgiftesysteem omgekeerd, zodat de ruimte actief wordt gekoeld door de warmtepomp met de compressor.

De benodigde elektrische energie komt uit de eigen Triple Solar PVT-warmtepomppanelen. Cees Mager, oprichter en CEO van Triple Solar: “Het unieke aan deze koelunit is tweeledig. Naast duurzaam verwarmen, kan er nu ook duurzaam worden gekoeld. Bovendien is het systeem ontwikkeld door het eigen Triple Solar-team in samenwerking met Fortes.” Triple Solar produceert en assembleert de PVT-panelen in een eigen PVT-zonnepanelenfabriek in

Wolvega, Friesland.
Informatie: www.triplesolar.eu