Koelen en verwarmen

Artikel delen

Stabiele en behaaglijke temperaturen zijn essentieel voor een optimaal binnenklimaat. Met het Clima-split systeem van WOLF kan zowel worden gekoeld als verwarmd.

Het systeem bestaat uit een lucht/lucht warmtepomp aangesloten op een change-over warmtewisselaar in de luchtbehandelingskast of de HR-WTW units zoals de WOLF CRL of CKL serie. Het systeem is bijzonder efficiënt en rendabel en zorgt voor een constante luchttemperatuur, ook tijdens de ontdooicyclus.

Dit is te danken aan de perfecte communicatie van het SplitCom Communicatiesysteem tussen de luchtbehandelingskast en de split unit. In cascade kunnen tot 3 split-modules gecombineerd worden, zodat ook grotere capaciteiten gerealiseerd kunnen worden. Het systeem kan in zowel nieuwe installaties toegepast worden maar kan ook uitstekend geïntegreerd worden in bestaande installaties.

Informatie: www.wolf-energiesystemen.nl