Configurator voor ontwerp luchtbehandelingskasten

Artikel delen

Steeds meer projecten worden als BIM project uitgevoerd, wat het noodzakelijk maakt om de luchtbehandelingskasten in een vroeg stadium op te nemen. In deze situaties is het van belang dat de gegevens zo snel mogelijk beschikbaar zijn.

De WOLF 5-minuten Compact-configurator helpt kostbare tijd te besparen bij het ontwerpen van compacte units. Vanaf de bouwplaats of kantoor kan men met een paar muisklikken eenvoudig online complete compacte units ontwerpen. Dit bespaart veel tijd. Voor advies en ondersteuning zijn de medewerkers van WOLF nog steeds beschikbaar. Het programma configureert de geschikte oplossing aan de hand van de specificaties voor de opstelling, het type warmteterugwinning, de luchthoeveelheid, de luchtrichting en de gewenste mogelijkheden en opties. Op basis van de actuele energienormen- en richtlijnen worden de compacte units ontworpen. De output van de bijbehorende berekeningen en documenten wordt in de vorm van tekeningen in vele formaten, datasheets, aanbestedingsteksten en BIM-gegevens aan de gebruiker gepresenteerd. Daarnaast maakt de BIM-browser het mogelijk om de gegevens uit te voeren en om te zetten naar een Revit-bestand (Autodesk).

Meer informatie: www.wolf.eu