Warmtepomp als vervanger van cv-ketel

Artikel delen

Hoge prestaties, ook bij zeer lage buitentemperaturen, weinig geluid en een uniek ontwerp. Dat geldt voor de nieuwe Altherma warmtepompen van Daikin. De Altherma 3 H HT is speciaal ontworpen voor toepassingen met behoefte aan een hoge temperatuur (tot 70°C) en een superstil buitendeel.

“Deze warmtepomp gaat helpen in de transitie naar duurzame energie en een CO2-neutrale samenleving, stelt Patrick Crombez, General Manager Verwarming en Hernieuwbare Energie bij Daikin Europe. “De CO2-uitstoot van woningen verminderen is één van de grootste uitdagingen van deze tijd. De Altherma 3 H HT lucht/water warmtepomp levert een grote bijdrage aan de CO2-reductie van woningen. De warmtepomp is bovendien een ideale vervanger voor een cv-ketel, waardoor bewoners hun huidige verwarmingselementen, zoals radiatoren kunnen behouden. Het model is bovendien eenvoudig te installeren, zeer gebruiksvriendelijk en stil, met een geluidsniveau van minder dan 35 dB(A) op een afstand van 3 meter.”

Informatie: www.daikin.nl