Caparol zet de schouders onder de buitenlak

Artikel delen

Caparol besteedt in 2021 meer dan in andere jaren aandacht aan het assortiment lakken voor buiten. Met een nieuwe campagne en een aantal promoties krijgen de producten in de TriMaXX-range de aandacht die ze volgens het merk al jaren verdienen.

schilders

Vooroordelen zijn achterhaald

Caparol heeft een ongeëvenaarde kwaliteitsreputatie als het gaat om eersteklas muurverven. De bekendheid van de lakken blijft daarbij achter. Marketingmanager Katrin Summ is ervan overtuigd dat Caparol met het uitgebreide assortiment TriMaXX-lakken en -primers een succesvol jaar tegemoet gaat. “Soms komen we nog wel eens het denkbeeld tegen dat de buitenlakken van een Duits merk per definitie van mindere kwaliteit zouden zijn. Dat vooroordeel is al jaren achterhaald. Met TriMaXX hebben we een assortiment dat zich in alle opzichten kan meten met de andere merken. Het is dus hoog tijd dat we er ook de bekendheid aan geven die daarbij hoort.” De campagne voor TriMaXX die Caparol deze periode lanceert, legt op een subtiele manier een verband met de coronamaatregelen en -beperkingen. Katrin Summ: “Met onze producten kunnen we de coronacrisis helaas niet oplossen. Wat je als vakschilder wél kunt doen, is een beetje extra kleur en glans geven aan de omgeving. Er is geen betere lak om dat mee te doen dan TriMaXX. Dat laten we met deze advertentie zien.”

Compleet assortiment

In de campagne ligt de nadruk op TriMaXX Gloss, maar het TriMaXX-assortiment bestaat uit een complete range lakken en primers voor buiten. Zo heeft Caparol met TriMaXX 4S Gloss ook voor het winterseizoen een hoogglanslak van het hoogste kwaliteitsniveau. Deze verf is bij uitstek geschikt voor het afwerken van ramen, deuren, kozijnen, daklijsten en andere houten oppervlakken. TriMaXX 4S Gloss is ook bij temperaturen vanaf 0°C moeiteloos te gebruiken en zeer soepel te verwerken. Hierdoor kan óók in het winterseizoen onderhoud aan vastgoed gewoon doorgaan. De kleur en de glans blijven lange tijd krachtig en helder en zorgen zo voor een duurzaam mooi resultaat. TriMaXX Primer-plus is een zijdeglanzende grondlak die zich makkelijk laat verwerken op behandeld en onbehandeld hout. Een belangrijke eigenschap van TriMaXX Primer-plus: de grondlak kan twee seizoenen ‘overstaan’. TriMaXX Primer-plus presteert ook onder winterse omstandigheden uitstekend. De grondlak is zeer geschikt als basislaag voor TriMaXX 4S Gloss, maar óók voor alle andere oplosmiddelhoudende lakken.

Eigenschappen

De kwaliteit van het lakkenassortiment van Caparol is in alle opzichten van topniveau. Volgens vakschilders die de producten in de praktijk hebben getest, is met name opvallend dat TriMaXX Gloss goed vloeit en bijzonder goed te verwerken is. Zowel glans als kleur blijven na het aanbrengen nog jarenlang krachtig aanwezig.

Voor alle informatie over onze houtbeschermingsproducten en andere oplossingen voor vastgoedonderhoud bezoekt u onze website.