Duurzame buitenlak voor een langere levensduur

Artikel delen

Devetaal Supreme Hoogglans van Drost Coatings is de onbetwiste topkwaliteit als het gaat om een hoogwaardige en duurzame buitenlak. Devetaal Supreme Hoogglans staat voor een langere levensduur door de betere UV-bestendigheid, lagere CO2 uitstoot, hoger en langer glansbehoud, 52% biobased, betere doordroging en verwerking bij lage temperaturen 0-10°C en hoge RV 90%.

Buitenlak wat wordt aangebracht

52% biobased

Drost Coatings is er in geslaagd om een hoogwaardige Hoogglanslak te ontwikkelen met het stempel biobased. Het is door TÜV Austria getest en heeft een score van 52% behaald. Het is geregistreerd via TÜV Austria nummer TA8071802851. De toepassing van een biologisch verdunningsmiddel uit citrusvruchten heeft dit onder andere mogelijk gemaakt.

Verlenging onderhoudstermijn

De Supreme Hoogglanslak bezit de maximale buitenduurzaamheid voor een buitenlak, de onderhoudscyclus is 10/12 jaar. Deze cyclus wordt mede bepaald door de ondergrond, kleur, ligging, en de kwaliteit van de te schilderen constructie. Devetaal Supreme Hoogglans in combinatie met de Devetaal Supreme Grondlak zorgen als totaalsysteem voor de maximale buitenduurzaamheid. Deze verlenging van het onderhoudstraject betekent een flinke kostenbesparing voor de opdrachtgever.

Wil je meer weten? Kijk op de website.

Drost Coatings
www.drostcoatings.nl