Gyproc Wandenboek vernieuwd; hét naslag werk voor iedere professional

Artikel delen

Het Gyproc Wandenboek is ontworpen voor architecten, ingenieurs, bouwkundige adviesbureaus, aannemers, afbouwbedrijven en alle andere professionals die aan de slag willen met Gyproc wandsystemen. Het boek geeft inzicht in de ontelbare mogelijkheden die de bijna 300 onderbouwde wandsystemen van Gyproc bieden, uitvoeringsvoorbeelden, duidelijke detailtekeningen én praktische tips voor een goed eindresultaat. Het Gyproc Wandenboek is nu gratis te downloaden.

GyprocGarant: een levenslange systeemgarantie

Alle wandsystemen in het Gyproc Wandenboek zijn onderbouwd door middel van rapporten van gerenommeerde instituten. In combinatie met de zekerheid van GyprocGarant, een levenslange systeemgarantie, biedt dit zekerheid voor alle betrokkenen in het bouwproces. GyprocGarant waarborgt de betrouwbaarheid van de systeemprestaties, biedt de zekerheid van volledige (technische) ondersteuning en garandeert dat alle systemen volledig zijn getest.

Gericht op de praktijk

In het Gyproc Wandenboek staan vele verwerkingsvoorbeelden, duidelijke detailtekeningen en heldere beschrijvingen hoe met Gyproc wandsystemen voor praktisch elke situatie een oplossing te realiseren is.

BIM-objecten via Gyproc BIM Plug-in

Van ieder wandsysteem in het Gyproc Wandenboek is een BIM-object beschikbaar voor in de Gyproc BIM plug-in. Deze unieke plug-in is ontwikkeld voor zowel binnenwanden als plafonds en eenvoudig in gebruik. Systemen kunnen op basis van segment of systeemtype direct worden ingeladen in een BIM-model. Door de directe koppeling aan de Gyproc database zijn alle systemen altijd up-to-date en voldoen aan de laatste Nederlandse regelgeving.

Ontwerp jouw ruimte met Gyproc

Het Gyproc Wandenboek is gratis te downloaden op www.gyproc.nl/wandenboek.