Jouw werkdag loopt op rolletjes met ELTEN

Artikel delen

ELTEN staat bekend om zijn innovatieve veiligheidsconcepten specifiek gericht op de werkomstandigheden waarin de schoenen gebruikt worden. De bouwsector is een belangrijke sector waar goed en betrouwbaar veiligheidsschoeisel en must is. Wij hebben meerdere baanbrekende innovaties en technieken ontwikkeld die de harde werkers op de bouw beschermen of extra ondersteunen tijdens hun lange werkdag.

schoen

ENKELBLESSURES VOORKOMEN MET BIOMEX PROTECTION©

Meer dan de helft van alle voetblessures zijn verstuikingen, dislocaties, verrekking of het scheuren van de enkelbanden. Met de BIOMEX PROTECTION© manchet stabiliseer je de enkel in zijn natuurlijke beweging en beschermt het de enkel tegen deze gevaren.

WATERDICHT MAAR TOCH ADEMEND

Onze veiligheidsschoenen met GORE-TEX membraan zijn ideaal voor vele professionele toepassingen. Ze houden de voeten droog en beschermd, omdat ze duurzaam waterdicht en ademend zijn en daardoor een optimaal klimaatcomfort bieden.

schoen

SLIJTAGE VOORKOMEN MET DE AANGESPOTEN KRUIPNEUS

De beschermneus, ook wel overneus of kruipneus genoemd, voorkomt slijtage aan de veiligheidsschoen. In de bouw wordt de slijtbestendige beschermneus veel gebruikt omdat er vaak op de knieën gewerkt wordt. De aangespoten kruipneus gaat langer mee dan de normale kruipneus en beschermt je schoen dus langer tegen slijtage.

NOOIT MEER VETERS STRIKKEN MET HET BOA® FIT SYSTEM

Het BOA® Fit-systeem zorgt ervoor dat de schoenen in één handomdraai aan- en uitgetrokken kunnen worden. Daarnaast garandeert het BOA® Fit-systeem een optimale pasvorm die de hele dag goed blijft zitten.

OPTIMALE DEMPING

De veiligheidsschoenen met WELLMAXX-dempingstechnologie van ELTEN zijn een combinatie van uitstekend comfort en moderne uitstraling. Dankzij de zoolkern van innovatief Infinergy®, het eerste geëxpandeerde thermoplastische polyurethaan van BASF, ervaart de drager een volledig nieuw loopgevoel. De tussenzool zorgt er tijdens het lopen voor dat meer dan de helft van de geleverde energie aan de drager teruggegeven wordt, de gewrichten beschermd worden en de voeten minder snel vermoeid raken.
Kortom, ELTEN heeft voor iedere klus de juiste veiligheidsschoen! Lees meer over onze technologieën en ontdek onze topmodellen voor de bouw op https://elten.com/nl/innovatieve-veiligheidsschoenen-voor-de-bouw/