Veiligheidsschoenen voor schilder- en renovatiewerkzaamheden

Artikel delen

ELTEN biedt een breed scala aan geschikte oplossingen voor schilder- en renovatiewerkzaamheden. Van enkelbescherming tot schoenen speciaal voor damesvoeten en van eenvoudig reinigbare modellen tot aan schoenen met het innovatieve BOA® Fit System.

werkschoenenIn dit artikel beschrijven wij in het kort een aantal eigenschappen en technologieën die jouw werkdag een stuk comfortabeler kunnen maken. Wil jij meer weten? Lees dan onze webpagina speciaal voor schilder- en renovatiewerkzaamheden eens door.

De ideale veiligheidsschoenen voor schilders
Naast de standaard veiligheidseigenschappen zoals een antislip zool, ESD-certificering en een beschermneus is het voor een schilder belangrijk dat zijn of haar veiligheidsschoenen eenvoudig schoon te maken zijn. Door microvezel als bovenmateriaal te gebruiken kunnen verfresten gemakkelijk van de schoen verwijderd worden.

Het BOA® Fit-systeem zorgt ervoor dat je schoenen in één handomdraai aan- en uitgetrokken kunnen worden. Ideaal voor als je werkhandschoenen draagt of wanneer je handen onder de verf zitten. Daarnaast garandeert het BOA® Fit-systeem een optimale pasvorm die de hele dag goed blijft zitten.

De ideale veiligheidsschoenen voor renovatiewerkzaamheden
Bij renovatiewerkzaamheden worden S3 veiligheidsschoenen gebruikt. De werkomstandigheden zijn vaak zwaar en het terrein is vaak oneffen en ligt vol met obstakels. Met de BIOMEX PROTECTION© manchet stabiliseer je de enkel in zijn natuurlijke beweging en beschermt het de enkel tegen deze gevaren.

Alleen veiligheidsschoenen met een comfortabel schoenklimaat zijn voor professioneel gebruik geschikt. ELTEN-veiligheidsschoenen met een GORE-TEX membraan zijn permanent waterdicht maar houden wel hun ademende vermogen. Ze houden je voeten droog en zorgen voor een optimaal klimaat in je schoenen.

Lees verder op onze schilder- en renovatiewerkzaamheden pagina >