Praktische brochure voor kernassortiment Bouwtechniek

Artikel delen

Na de introductie van de succesvolle brochure voor het kernassortiment Tegeltechniek, biedt PCI Augsburg GmbH nu nog een praktische brochure voor het kernassortiment Bouwtechniek aan, die de productkeuze voor klanten een stuk eenvoudiger maakt. Verwerkers en vakhandelaren hebben zo alle benodigde informatie in compacte, overzichtelijke vorm.

Als systeemaanbieder dekt PCI met het kernassortiment Bouwtechniek alle toepassingsgebieden van bouwwerkafdichting en betonreparatie tot vloerrenovatie. Onder het motto “Compleet eenvoudig – eenvoudig compleet” toont de brochure “PCI-kernassortiment Bouwtechniek” in compacte vorm de desbetreffende producten van de afzonderlijke toepassingsgebieden en de bijbehorende voordelen, zodat de klant snel het juiste product vindt dat voldoet aan al zijn eisen.

“Na de positieve reacties van de verwerkers en vakhandelaren op de brochure kernassortiment Tegeltechniek, zetten we het concept nu voort”, aldus Fabian Ladenburger, hoofd Marketing Management PCI. “De nieuwe brochure voor het PCI-kernassortiment Bouwtechniek maakt het eenvoudiger dan ooit om het juiste product te kiezen. Het biedt overzichtelijkheid en zorgt ervoor dat vakhandelaren nog gerichter belangrijk advies kunnen geven.”

PCI
www.pci-afbouw.nl