Watergedragen slijtvast spray lakverf

Artikel delen

De nieuwe Devetop Noblesse Spray van Drost Coatings, een watergedragen slijtvaste en huidvetbestendige spray lakverf, is zo ontwikkeld dat alle eigenschappen van de Noblesse aflak, van Drost Coatings, ook in deze spray versie verwerkt zijn.

Denk hierbij aan eigenschappen, zoals: niet vergelend, slijt- en krasvast, uitstekende vloeiing, goed reinigbaar, uitstekende hechting en vooral de superieure huidvetbestendigheid. Devetop Noblesse Spray is verkrijgbaar in zowel zijdeglans als mat.

De Devetop Noblesse Spray is zo ingesteld dat u als verwerker er een hoge natte laagdikte mee kunt aanbrengen zonder dat er zakkers ontstaan. Er kunnen zelfs laagdiktes tot wel 300 – 400 μm nat aangebracht worden. Verder heeft de Devetop Noblesse Spray een aantal bijzondere certificaten behaald, te weten:

  • HACCP certificaat
  • ECO footprint
  • Safety-for-toys certificaat
  • French A+ certificaat

Drost Coatings
www.drostcoatings.nl