Watergedragen, slijtvaste en huidvetbestendige spray lakverf

Artikel delen

De Devetop Noblesse Spray: een watergedragen, slijtvaste en huidvetbestendige spray lakverf. Zo ontwikkeld dat de beste eigenschappen van de Devetop Noblesse aflak ook in deze spray versie verwerkt zijn. Denk hierbij aan eigenschappen als reukarm, uitstekende hechting, niet vergelend, slijt- en krasvast, een fraai strak oppervlak met een superieure huidvetbestendigheid. Devetop Noblesse Spray is verkrijgbaar in zijdeglans en mat.

De Devetop Noblesse Spray is zo ingesteld dat u een hoge natte laagdikte (300-400 µm) kunt aanbrengen zonder dat er zakkers ontstaan. De spray bezit een aantal bijzondere certificaten:

  • HACCP Certificaat: De lak mag ingezet worden als hygiënische lak, denk hierbij vooral aan de horeca en voedsel(verwerkende) industrie.
  • Environmental Product Declaration (EPD) / Eco Footprint: Een EPD is een berekening milieueffecten/milieu-impact van een verf, gebaseerd op de LCI-databases van de Europese verfbranche organisatie: CEPE. Zodoende ontstaat er een Eco Footprint, die de CO2 uitstoot van 1 kg. verf in beeld brengt.
  • Safety-For-Toys Certificaat: De Noblesse Spray kan zonder problemen worden toegepast op kinderspeelgoed.
  • French A+ Certificaat: De Noblesse Spray is uitermate geschikt voor ruimtes waar een zuiver binnenklimaat gewenst is b.v. baby en kinderkamers, ziekenhuizen, zorginstellingen, recreatie, hotels, openbare gebouwen en scholen.

De Devetop Noblesse Spray staat voor een hoog standvermogen tot maar liefst 300 – 400 µm nat, superieure huidvetbestendigheid, reductie van CO2-emissie, weinig tot geen overspray, slijt- en krasvastheid, niet vergelend, een fraai en strak oppervlak, is goed reinigbaar en heeft een uitstekende hechting en dekking. Kortom: méér dan genoeg voordelen!

Drost coatings
hwww.drostcoatings.nl