Watergedragen, huidvetbestendige en slijtvaste spray lakverf

Artikel delen

Met de introductie van Devetop Noblesse Spray presenteert Drost Coatings een interessante uitbreiding binnen de succesvolle Noblesse aflaklijn. De watergedragen, slijtvaste en huidvetbestendige spray lakverf is zowel in zijdeglans als mat verkrijgbaar en herbergt alle kwalitatieve eigenschappen van de Noblesse Aflakverf.

De bijzonder slijt- en krasvaste spray lakverf laat zich, mede dankzij een uitstekende hechting en dekking, door verwerkers eenvoudig opbrengen in hoge natte laagdikte zonder dat er zakkers ontstaan. Met Devetop Noblesse Spray kunnen zelfs laagdiktes tot wel 300 – 400 ╬╝m nat aangebracht worden.

Bovendien vergeelt de lak niet, heeft het een uitstekende vloeiing, is het goed reinigbaar en valt vooral de superieure huidvetbestendigheid op. Eigenschappen waarmee Devetop Noblesse Spray ook enkele certificaten heeft behaald die de spray lakverf geschikt maken om onder andere in de zorg, scholen, horeca en voedingsmiddelenindustrie toegepast te worden.

Zo voldoet Devetop Noblesse Spray aan HACCP-certificering waardoor het als hygi├źnische lak gebruikt mag worden in de horeca en voedselverwerkende industrie. Daarnaast bezit het ook het French A+ certificaat, waarmee een gezond binnenklimaat gegarandeerd wordt. Tijdens de verwerking komen geen oplosmiddelen vrij die schadelijk kunnen zijn voor mensen. Dat maakt de spray lakverf geschikt voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorginstellingen, de recreatie- en hotelsector, scholen, maar ook baby- en kinderkamers.

Dankzij de safety-for-toys-certificatie kan Devetop Noblesse Spray ook zorgeloos toegepast worden op kinderspeelgoed. De lage CO2-footprint maakt de spray aflakverf bovendien een duurzame toevoeging aan het Noblesse aflak-assortiment.

Drost Coatings
www.drostcoatings.nl