Sneller en strakker werken met spray lakverf

Artikel delen

Met de Devetop Noblesse Spray biedt Drost Coatings verwerkers een spray lakverf waarmee aanzienlijk sneller en strakker gewerkt kan worden ten opzichte van kwastverwerking. Bovendien bezit de spray lakverf alle kwalitatieve eigenschappen van de succesvolle Noblesse Aflakverf en is daarmee een aantrekkelijke uitbreiding van het Noblesse-assortiment.

Spray verf aanbrengen

EmmerDe watergedragen, slijtvaste en huidvetbestendige spray lakverf is zowel in zijdeglans als mat verkrijgbaar. Voor beide varianten geldt dat de spray lakverf zich eenvoudig laat opbrengen in hoge natte laagdikte zonder dat er zakkers ontstaan. Met Devetop Noblesse Spray kan de verwerker laagdiktes tot wel 300 – 400 μm nat aanbrengen.

Andere eigenschappen waarmee de sprak lakverf zich onderscheidt, zijn de goede vloeiing, hoogwaardige huidvetbestendigheid en de goede reinigbaarheid. Ook vergeelt de lak niet. Het maakt Devetop Noblesse Spray geschikt is voor ruimtes en voorwerpen waar een goede hygiëne essentieel is, zoals in de zorgsector, scholen, horeca en voedingsmiddelenindustrie.

Devetop Noblesse Spray voldoet aan de eisen van een aantal certificeringen zoals HACCP. Hierdoor mag het als hygiënische lak gebruikt worden in de horeca en voedselverwerkende industrie, maar ook op kinderspeelgoed toegepast worden.

De spray aflakverf bezit ook het French A+ certificaat, dat een gezond binnenklimaat garandeert. Tijdens het aanbrengen van de spray lakverf komen geen oplosmiddelen vrij die schadelijk zijn voor mensen. Dat maakt de spray lakverf geschikt voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorginstellingen, de recreatie- en hotelsector, scholen en baby- en kinderkamers.

Met een lage CO2-footprint vormt de spray aflakverf bovendien een duurzame toevoeging aan het Noblesse aflak-assortiment.

Drost Coatings
www.drostcoatings.nl