Groot assortiment houten vloeren en parket bij Trendvloeren

Artikel delen

Bent u als aannemer of bouwbedrijf op zoek naar een karakteristieke houten vloer voor uw renovatie project? Bezoek dan Trendvloeren in Veghel of t ‘Goy (vlakbij Utrecht) om het uitgebreide assortiment houten vloeren te bezichtigen.

trendvloeren

Een houten vloer biedt stijl en warmte

In beide vestigingen kunt u het uitgebreide assortiment houten vloeren bekijken en de medewerkers eventueel om aanvullende informatie vragen. In de showroom vindt u vele soorten houten vloeren met verschillende uitstralingen. Zo kunt u bij Trendvloeren kiezen voor een houten vloer met een rustieke of klassieke uitstraling of een houten vloer met een speelse, eigentijdse look. Bovendien kunt u kiezen uit vele kleuren en tinten; van klassiek bruin of zwart tot modern wit en trendy grijs. Voor elke woning en elk vertrek is er wel een  houtsoort die de ruimte stijlvol en warm maakt.

De voordelen van een houten vloer

Trendvloeren biedt een ruim assortiment houten parket en houten vloeren. U kunt kiezen voor onder andere een grenen vloer, eiken vloer, eiken lamelparket, visgraatvloeren of vloeren van multiplank. Welke houtsoort u ook kiest als aannemer of wooncorporatie, u kunt ervan op aan dat u met houten vloerbedekking de juiste keuze voor uw project of klus maakt.

Houten vloeren hebben namelijk vele voordelen ten opzichte van andere vloersoorten:

  • Hout is een natuurproduct, waardoor uw vloer altijd uniek is
  • Hout heeft een karakteristieke uitstraling en een voelbare structuur
  • Houten vloerbedekking heeft een isolerende werking
  • Een houten vloer van Trendvloeren is gecertificeerd en niet belastend voor het milieu in tegenstelling tot andere vloerbedekkingen als pvc of tapijt
  • Bij beschadigingen is (een gedeelte van) een houten vloer te vervangen of te renoveren.

Scherp geprijsde houten vloeren

Voor VVE’s, aannemers en appartement eigenaren kan Trendvloeren een scherp voorstel doen om bijvoorbeeld meerdere woningen of een entree of hal van een vloer te voorzien. Trendvloeren biedt altijd een laagste prijs garantie.

Bent u benieuwd naar het ruime aanbod houten vloeren of heeft u een vraag? Bekijk alvast online het aanbod houten vloeren en maak een vrijblijvende afspraak bij de vestiging in Veghel of ‘t Goy. De medewerkers staan u graag te woord.

Trendvloeren
www.trendvloeren.nl