De videofoon van de toekomst

Artikel delen

BTicino – onderdeel van Legrand – lanceert onder het motto ‘Evolution Of Smart’ de Classe 300EOS, de videofoon van de toekomst. Het is het allereerste geïntegreerde videofoonsysteem met spraakassistent Alexa, diverse Smart Home-functionaliteiten voor een connected huis én de veiligheidsoplossingen van Netatmo.

De videofoon van de toekomst

Home + Security App

Met de Home + Security App stelt de Classe 300EOS uw klanten niet alleen in staat alle deurcommunicatie en beveiligingsfuncties binnen en buiten de woning te beheren, maar ook op afstand te bedienen. De deur openen, toegangspoorten bedienen vanop afstand, slimme schakelaars, het weer opvragen of het alarm inschakelen; de Classe 300EOS maakt de weg vrij voor een Smart Home met slimme technologie voor een slimmer leven.

Amazon Alexa

Een Smart Home binnen stembereik installeren? Dat kan met Alexa, het spraakbesturingssysteem van Amazon. Dit innovatieve next-generation systeem zorgt ervoor dat de gebruiker alle slimme producten aan één hub de Classe 300EOS kan koppelen en vervolgens met zijn stem of smartphone kan besturen.

Veiligheidsoplossingen van Netatmo

Daarbij is de Classe 300EOS uit te breiden met de veiligheidsoplossingen van Netatmo. Dankzij deze koppeling kunt eenvoudig en snel een gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem ontwikkelen voor elk type woning. Denk hierbij aan slimme camera’s, deur- en raamsensoren, geluidsalarmen en zelfs rook- en CO-detectoren. Door de verbonden installatie wordt het hele beveiligingssysteem inzichtelijk en kan het zowel spraakgestuurd als op afstand bediend worden.

Legrand
www.legrand-classe300eos.nl