Snel en duurzaam begane grondvloer vervangen

Artikel delen

Kou, vocht en schimmel: houten balkenvloeren met kruipruimtes zijn er goed in, maar isoleren doen ze minder. Vloer+ heeft dé oplossing om snel en duurzaam een begane grondvloer te vervangen voor een thermisch geïsoleerde vloer.

korrels blazenVloer+ verwijdert de bestaande houten vloer en maakt de kruipruimte schoon. Vervolgens wordt de kruipruimte opgevuld met de Argex isolatiekorrels. Deze isolatiekorrels hebben als voordeel dat ze vocht kunnen opnemen, waardoor de dekvloer en de afwerkvloer droog zullen blijven. Deze geëxpandeerde Argex isolatiekorrel is een draagkrachtige, onbrandbare, 100% milieuvriendelijke en lichtgewicht kleikorrel die afgewerkt wordt met een traditionele cementdekvloer.

Het is mogelijk om de cementdekvloer te voorzien van vloerverwarming, het leggen van de vloerverwarmingsslangen wordt uiteraard ook door Vloer+ verzorgd. Daarnaast maakt het bedrijf de vloeren sneldrogend zodat al na 4 dagen begonnen kan worden met het leggen van de vloerafwerking zoals parket, laminaat, vloerbedekking of vloercoating.

Het vervangen van de vloer en alle werkzaamheden daar om heen worden door één bedrijf verzorgd, daardoor kan Vloer+ de vloer vervangen binnen 1 á 2 dagen. De bewoners kunnen mede hierdoor weer snel van hun woning gebruik maken. Binnen Vloer+  is er één contactpersoon die het project van a tot z begeleid.

De bewezen isolatiewaarden zijn door ISSO opgenomen in de databank voor gecontroleerde kwaliteitsverklaringen. Hierdoor mag de EPA-adviseur de gedeclareerde Rc-waarden één op één opnemen in zijn EPC berekeningen voor een Energielabel of een Maatwerkadvies Energiebesparing. Vloer+ voegt hiermee waarde toe aan de woning.

Vloer+
www.vloer-plus.nl
Standnummer B.089