INNOVA STØNE warmtepompen: de perfecte esthetische integratie  

Artikel delen

Heerlijkverwarmen.nl haalt in het najaar van 2022 de meest fraai uitziende warmtepomp naar Nederland.

Deze warmtepomp hoeft nooit meer verborgen te worden

INNOVA STØNE warmtepompen: de perfecte esthetische integratie  De Innova STØNE is de warmtepomp die de technologie en esthetiek van de sector vernieuwt met een op maat gemaakte ontwerpoplossing voor residentieel gebruik. Vergeleken met traditionele buitenunits die ‘omvangrijk en slecht uitziend’ zijn, integreert de Innova STØNE Warmtepomp unit perfect op balkons, terrassen en/of aan de buitengevel van woningen en appartementen. Dit is het begin van een nieuw tijdperk!

Top akoestisch comfort

STØNE heeft een aanzuigsysteem aan de voorkant met een plugventilator die de luchtstroom naar de wisselspoelen leidt, waardoor het geluid bijna volledig door de structuur wordt geabsorbeerd en geminimaliseerd. Daarnaast kan er worden gekozen voor een uitgaande luchtstroom, verticaal of horizontaal. Afhankelijk van de installatie en de uitblaasrichting kan het akoestisch comfort worden geoptimaliseerd.

Verschillende versies voor unieke behoeften

Vrijstaand, gedeeltelijk inbouw of volledig ingebouwd? STØNE buitenunits kunnen worden geïnstalleerd in contexten en manieren die voorheen onmogelijk leken te zijn. Er is mogelijkheid om ze volledig tegen de muur te plaatsen, waardoor ze geheel of gedeeltelijk in de muur verdwijnen. Ook zijn innovatieve modulaire combinaties mogelijk: bijvoorbeeld geschakeld rug aan rug. Vanaf nu hoeven er geen compromissen meer te worden gedaan tussen elegantie en efficiëntie.

Heerlijkverwarmen.nl hoopt dat Nederland de STØNE buitenunits omarmt. Zo kunnen we met zijn allen de Nederlandse buitenmuren weer laten stralen en een oplossing bieden voor appartementen en flatgebouwen!

Heerlijkverwarmen.nl
www.heerlijkverwarmen.nl