Vloerbescherming bij renovatie en verduurzaming

Artikel delen

Worden de raamkozijnen vervangen, maar moeten de vloeren intact blijven tijdens het breekwerk? Met de huidige materiaalschaarste kun je maar beter voorzichtig zijn. Bescherm dus wat niet vervangen hoeft te worden. Leg PrimaCover Defend op de vloer. Met deze viltplaten op palletformaat heb je in een oogwenk een betrouwbare ultrastevige beschermlaag. Daarmee houd je elke vloer heel, tijdens je renovatie- en verduurzamingsprojecten. Gebruik deze viltplaten bovendien als tijdelijke ondergrond voor de nieuwe kozijnen, deuren en ramen totdat ze geplaatst worden.

Energielabels

In hoog tempo krijgen woningen een upgrade zodat ze voldoen aan gunstigere energielabels. Veel van deze werkzaamheden, zoals het vervangen van kozijnen, worden aan de binnenzijde van de woning uitgevoerd. Daarom is het belangrijk om de bestaande binnenvloeren goed te beschermen tegen vallend hout, stucwerk en losrakende stenen. Dat is waarom je PrimaCover Defend gebruikt van sloop tot en met montage. De ultrastevige viltplaten zijn keer op keer herbruikbaar. Dus ben je klaar in de ene woning, dan neem je ze gewoon mee naar het volgende adres.

Gemakkelijk te leggen

PrimaCover Defend viltplaten zijn gemakkelijk te leggen dankzij hun rechte randen en haakse hoeken. Desgewenst fixeer je de naden met tape. Eventueel kun je eerst een onderlaag van PrimaCover Standard op de vloer aanbrengen. Dat is een zelfklevend vloeistofdicht afdekvlies. Als jij je viltplaten hebt opgestapeld en meegenomen, kunnen de schilder en stukadoor aansluitend zonder vertraging aan de slag. PrimaCover biedt dus bescherming van a tot z. Mooi, zonder herstelkosten. Met zo’n projectmatige aanpak houd jij bewoners en opdrachtgevers tevreden.

Primaverde BV
www.primacover.com