Elke tegelvloer ultrastevig beschermd met viltplaat

Artikel delen

Met PrimaCover Defend is elke tegelvloer ultrastevig beschermd tijdens je project. Deze viltplaten van geperste gerecyclede textielvezels zijn maar liefst 4 millimeter. Ideaal bij het bouwen of renoveren van badkamers. Elke plaat PrimaCover Defend heeft een royaal formaat: 80x120cm. De hoeken zijn haaks en de randen zijn recht. Daardoor bescherm je in een oogwenk de gehele vloer tegen uiteenlopende mechanische beschadigingen. En er zijn nog meer toepassingen!

Viltplaat

Elke PrimaCover Defend viltplaat bestaat uit gerecyclede textielvezels die zijn geperst tot een stevige homogene laag. De beschermende eigenschappen komen van pas in elke bouwfase. Van sloop tot bouw en van installatie tot afbouw. De viltplaat beschermt tegen beschadigingen door puin, gruis, bouwmaterialen, tegelknipsel, klimmaterialen en vallende gereedschappen. Waar nodig laten de viltplaten zich gemakkelijk op maat maken met een mes. Afhankelijk van de toepassing, kun je de platen onderling verbinden met een geschikte tape. Daarnaast zijn ze meermaals herbruikbaar.

Damp-open

PrimaCover Defend is 100% damp-open. Een recent gelegde vloer kan dus worden afgedekt en ondertussen risicoloos doordrogen. Om de inwerking van verf en vloeistoffen in de ondergrond te voorkomen, kun je de platen combineren met een onderlaag van vloeistofdicht afdekmateriaal. Bij vochtige vloeren PrimaCover Evapo en bij doorgedroogde vloeren PrimaCover Standard bijvoorbeeld.

Toepassingen

Als je PrimaCover Defend eenmaal hebt gebruikt, ontdek je vanzelf nog veel meer toepassingen. Leg eens een viltplaat neer als comfortabele koudewerende werkplek. Of creëer met een of twee platen een ‘eiland’ voor het overzichtelijk plaatsen van je gereedschappen en benodigdheden.

Primaverde BV
www.primacover.com