Houtrotschade voorkomen aan kozijnen?

Artikel delen

Ventistone® is uitvinder en leverancier van steenvezelprofielen. De steenvezelprofielen voorkomen houtrotschade aan kozijnen. De profielen houden kozijnen droog en ventileren. Hierdoor rotten kozijnen niet meer. Maar ook verfgebreken behoren tot het verleden. Onderhoudskosten dalen tot wel 50%!

Het principe van het systeem van Ventistone is eenvoudig maar doeltreffend en werkt als volgt: door het aanbrengen van Ventistone profielen blijft het onderliggende kozijn droog. De afstandhouders tussen het profiel en kozijn zorgen voor een optimale ventilatie. Samen zorgt dit voor een blijvend droog kozijn.

Masters of Maintenance

Gedreven vakmensen uit de schilders-, onderhouds- en verfbranche hebben de handen ineen geslagen voor een gloednieuw evenement: Masters of Maintenance. Van leverancier tot groothandelaar, van fabrikant tot schildersbedrijf, bedrijven in de branche delen hun successen. Innovaties in verf, de laatste ontwikkelingen in de applicatie ervan en aandacht voor het schilders- en onderhoudsvak. Masters of Maintenance is een beleving met een verrassend en energiek programma, vol praktische inzichten, inspiratie, kennis en innovaties.

Ook Ventistone is heel enthousiast over dit initiatief, het bedrijf vond dat ze hier niet mochten ontbreken. Ventistone nodigt u heel graag uit om dit evenement te bezoeken en hen te ontmoeten of weer eens bij te praten! Het bedrijf staat in loods 1 op stand nummer 31. Masters of Maintenance vindt plaats op 2 en 3 november 2022 van 13.00 t/m 21.00 uur. Toegangskaarten zijn gratis aan te vragen via www.mastersofmaintenance.nl/contact. Ventistone ziet u graag op 2 of 3 november 2022!

Ventistone
www.ventistone.nl