Geld besparen met isolerende voordeur

Artikel delen

Onder invloed van de tegenwoordig stijgende gas- en energieprijzen, heeft elke huizenbezitter de wens om te verduurzamen op iedere plek waar dat mogelijk is. Uiteraard biedt Weekamp Deuren hiervoor op deurengebied ook isolerende oplossingen waarover wij u graag informeren.

deurTraditioneel zijn voordeuren in bestaande woningen 38 mm dik en uitgevoerd met enkel of dubbel glas. Eventuele deurpanelen zijn op het dunste punt slechts 6 á 7 mm dik en kunnen zo eenvoudig de koude temperaturen van buiten doorlaten naar binnen. Daarnaast vindt de tochtwering vaak plaats door middel van aluminium profielen, die na verloop van tijd hun isolerende werking verliezen.

Weekamp Deuren heeft geïsoleerde voordeuren in het assortiment die de kou buitenshuis houden en de warmte juist binnen. Hiermee kunnen eenvoudig energiekosten bespaard worden. Alle voordeurmodellen van Weekamp Deuren zijn uit te voeren als geïsoleerde voordeur van 54 mm dik. In de nieuwbouw wordt deze isolerende deur al meer dan 20 jaar toegepast.

Met een geïsoleerde voordeur kiest de huiseigenaar voor een zeer solide deur met mogelijkheden in bijvoorbeeld geïsoleerd glas. De geïsoleerde voordeur heeft een dikte van 54 mm en is uitgevoerd met een XPS isolatie. Hierdoor kan de temperatuur in de woning zowel in de zomer als in de winter maanden beter gereguleerd worden.

Bij het vervangen van een voordeur kan de woningbezitter kiezen voor deze duurzame variant. Naast meer comfort en veiligheid kan hij nu ook een kostenbesparing op energie realiseren bij Weekamp Deuren.

Weekamp Deuren
www.weekampdeuren.nl