12% energie besparen ten opzichte van standaard boiler?

Artikel delen

Itho Daalderop brengt haar nieuwste innovatie op het gebied van boilers op de markt: de Smart-upp. 

Deze rvs boiler, die te bedienen is met de Climate Connect-app, bespaart 12% energie t.o.v. een standaard boiler. Het zelflerend tapvermogen van de boiler in combinatie met het appgebruik maakt van de Smart-upp de energiezuinigste boiler in ons assortiment! Bovendien wordt deze boiler geproduceerd in de meest duurzame rvs-lijn ter wereld. De Smart-upp is uitermate geschikt voor appartementen en woningen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. En wat ook handig is: de Smart-upp kan elke boiler eenvoudig en 1 op 1 vervangen! En dat alles met de vertrouwde Itho Daalderop kwaliteit.

Verkrijgbaar in 60, 80, 120 en 150 liter.

 De voordelen van de Smart-upp:

– 12% energiebesparing
– Meest duurzaam geproduceerde RVS boilervaten ter wereld
– Boostfunctie voor extra warm water
– Climate Connect-app voor de bewoner (inzicht verbruik/extra functionaliteiten)

Itho Daalderop
www.ithodaalderop.nl