BouwBeurs 2023 – Samen bouwen aan de toekomst!

Artikel delen

Wil jij in één dag bijgepraat worden over nieuwste bouwinnovaties? Kom dan naar BouwBeurs 2023. Van 6 tot en met 10 februari komen honderden exposanten en partners samen in Jaarbeurs om jouw alles te vertellen over de laatste product- en brancheontwikkelingen. Tijdens de beurs maak je kennis met de nieuwste producten en de slimste technieken. Hier ben jij toch bij?

BouwBeurs 2023

Registreer je gratis online en bezoek de beurs samen met je collega’s. Samen bouwen we aan de toekomst!

Registreer je hier GRATIS

Exposanten BouwBeurs 2023

Op de website van BouwBeurs vind je de volledige lijst met alle exposanten die aanwezig zijn tijdens de beurs. Daar presenteren ze hun nieuwste innovaties. Ga voorbereid naar de beurs en bekijk welke exposant je zeker niet mag missen.

Bekijk hier de volledige exposantenlijst

Activiteitenprogramma

Tijdens de beurs geniet van je van een vol activiteitenprogramma met verschillende kennissessies en demo’s. Samen met diverse partners is een uitgebreid programma samengesteld. Het Veiligheidsplein, het Houtpaviljoen en het Tegelplein zijn slechts enkele activiteiten.

Samen met je collega’s sluit je de dag af in het BouwBeurs Café.  Geniet van verschillende activiteiten en optredens en maak kennis met andere vakspecialisten.

Bekijk hier alle activiteiten

Wonderwoods Utrecht

‘Wonderwoods, een icoon voor de stad Utrecht en een wereldwijde inspiratiebron voor een nieuwe balans tussen natuur en het leven in de stad’, zo wil Wonderwoods bekend staan. Een prachtig initiatief waarmee de stad Utrecht, met haar op duurzaamheid geënte initiatieven een innoverende en inspirerende rol spelen.

Iedere beursdag is er op de stand van Wonderwoods een presentatie en aan het einde van de dag is er een presentatie inclusief rondleiding over het bouwterrein van Wonderwoods, dat op loopafstand van de beurs, aan de Jaarbeurs boulevard wordt gerealiseerd. Het aantal plaatsen voor de presentaties en rondleidingen is beperkt, dus snel aanmelden is van belang.

Wil je Wonderwoods bezoeken tijdens BouwBeurs 2023? Meld je dan hier aan.

Routes tijdens BouwBeurs 2023

Tijdens BouwBeurs 2023 kun je diverse routes over de beursvloer volgen. Zo mis jij geen belangrijke ontwikkelingen bij het volgen van de innovatieroute en kom je alles over duurzaamheid te weten via de duurzaamheidsroute.

Tijdens BouwBeurs 2023 organiseert Vakblad Warmtepompen dagelijks de WP Innovatieroute. De rondleiding bestaat uit vijf presentaties (ca 20 minuten per standhouder), gegeven door experts die je alles vertellen over de actuele ontwikkelingen op het gebied van duurzame klimaattechnologie. Ben jij werkzaam als technisch bouwprofessional? Dan biedt de WP Innovatieroute je veel nieuwe informatie!

Elke route bestaat uit maximaal 30 deelnemers.

Meld je hier aan voor de WP Innovatieroute.

Programma & sprekers

In het Cirkel Theater wordt aandacht besteed aan duurzaam bouwen. De spoedcursus houtbouw, duurzaam renoveren en circulair slopen is slechts een kleine greep uit het programma. Sprekers in het Tech Forum vertellen je meer over digitalisering en industrialisering in de bouw. Laat je inspireren door digitale bouwinnovaties die jouw werk nóg efficiënter maken.

In het BouwBeurs Nieuwscafé powered bij Aannemer worden actuele en interessante onderwerpen in de bouwsector besproken. Gastheer Franks Reichardt heeft iedere dag nieuwe gasten aan tafel voor een diepte-interview. Ondernemers, fabrikant,eigenaren en koplopers van de sector vertellen meer over hun specialisme en de grote ontwikkelingen in de bouw.

Programma en sprekers

Download de BouwBeurs app

Ga goed voorbereid naar BouwBeurs 2023 met de BouwBeurs app! In de app zie je een overzicht van alle exposanten die op de beurs staan en het volledige activiteitenprogramma. Zo stippel je gehele route uit via de interactieve plattegrond en kom je snel in contact met specialisten uit jouw vakgebied. Download de BouwBeurs app hier https://www.bouwbeurslive.nl/bezoekers/download-de-app/

BouwBeurs 2023 vindt plaats van 6 tot en met 10 februari in Jaarbeurs Utrecht. Registreer je hier gratis online. We zien je graag terug op de spannendste bouwplaats van Nederland!