Efficiënt werken op hoogte? Test deze autohoogwerker!

Artikel delen

Renoveren op hoogte wordt nu nog handiger met de VTX-240 autohoogwerker van Versalift. Test het nu zelf op 24, 25 en 26 april.

 Gevels schoonmaken op een hoogwerker

De Versalift VTX-240 is echt de ‘alleskunner’. Het is een knikarm- autohoogwerker met een werkhoogte van 24,2 meter en een reikwijdte van 12,5 meter. Zelfs op 11 meter hoogte is de maximale reikwijdte inzetbaar. Hiermee zijn obstakels zoals daken, grote bedrijfspanden, parkeerplaatsen, (kleine) bomen en nog veel meer geen enkel probleem meer. De knikarm staat toe om tot 3,5 meter onder vloerniveau te zakken waardoor inspecties en werkzaamheden aan bruggen en viaducten ook mogelijk zijn.

Hoogwerker

In krappe of uitdagende locaties komt de stempelconfiguratie van de autohoogwerker goed van pas. De twee voorste stempels blijven altijd binnen het voertuig. De twee achterste stempelpoten kunnen naar wens worden gezet. Smal, breed en zelfs een van de twee is mogelijk om zo extra stabiliteit te verkrijgen. Zelfs afstempelen op een ondergrond met een hellingsgraad van 6° is voor de VTX geen enkel probleem. Hierdoor zijn ongelijke ondergronden geen uitdaging om het voertuig op te plaatsen. De VTX-240 doet zijn ‘alleskunner’ bijnaam eer aan. Ideaal voor verschillende werkzaamheden in de renovatie branche. Doordat de autohoogwerker minder dag 3,5t weegt is deze te besturen met een B-Rijbewijs.

een hoogwerker

Een gebruiker (reinigingsbedrijf uit Friesland) zei het volgende over de VTX-240. “Deze autohoogwerker is ideaal voor reinigingswerkzaamheden. Voorheen huurde we hoogwerkers, maar dit was kostbaar en inefficiënt. Vooral als we last-minute klussen hadden en snel een machine moesten huren. We hebben nu zelf een VTX aangeschaft en het is een top investering geweest. Door de scherpe draaicirkel van deze autohoogwerker kom ik makkelijker bij gevels van panden (en woningen) en hoeven we niet de machine te verplaatsen.”

Gevels reinigen op een hoogwerker

Deze autohoogwerker rijdt op 24, 25 en 26 april door Nederland tijdens de HDW Roadshow. Zo is het mogelijk om op uw eigen terrein deze autohoogwerker testen en alle mogelijke vragen stellen aan de Experts.

HDW en Versalift hebben al ruim 8 jaar een goede en vertrouwde samenwerking. Daardoor kunt u machines volledig naar wens modificeren en toepassingen toevoegen naar wens. Waarom HDW? Al ruim 25 jaar is HDW expert op het gebied van veilig werken op hoogte. Het bedrijf heeft een ruim assortiment met meer dan 200 verschillende machines van topmerken. Het serviceteam van het bedrijf is 24/7 bereikbaar vanuit hun locatie in Heinenoord. De servicemonteurs werken in de eigen werkplaats aan de machines, maar de buitendienst monteurs helpen u op locatie.

HDW
https://www.hdw-intl.com/