Til je project naar nieuwe hoogtes

Artikel delen

In de wereld van de bouw en installatie zijn ladderliften onmisbare hulpmiddelen geworden, waardoor moeilijke en zware taken veel efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Het Rotterdamse verhuurbedrijf Xtra Materieel, heeft zich gevestigd als de grootste ladderliften leverancier van Nederland en biedt een indrukwekkend assortiment van meer dan honderd ladderliften, variërend van 18 tot 37 meter, in verschillende voedingsconfiguraties, waaronder 230V, hybride en diesel. Deze veelzijdigheid stelt professionals in de steigerbouw, zonnepaneleninstallateurs en dakdekkers in staat om de perfecte ladderlift te vinden die aan hun specifieke behoeften voldoet.

Ladderliften

Ladderliften hebben de manier waarop verschillende industrieën werken aanzienlijk verbeterd. Ze bieden een veilige, efficiënte en tijdbesparende oplossing voor het verplaatsen van materialen en gereedschappen naar hogere verdiepingen van bouwprojecten.

De voordelen van ladderliften op een rijtje:

  1. Tijdbesparing: ladderliften kunnen materialen en gereedschappen veel sneller naar boven of beneden verplaatsen dan traditionele methoden zoals handmatig tillen of het gebruik van trappen.
  2. Veiligheid: ladderliften verminderen het risico op de bouwplaats, aangezien werknemers niet langer zware lasten hoeven te dragen op trappen of steigers.
  3. Efficiëntie: door de inzet van ladderliften kunnen professionals hun werkzaamheden efficiënter uitvoeren, wat de productiviteit verhoogt en projecten op tijd en binnen het budget houdt.
  4. Toegankelijkheid: zelfs op moeilijk bereikbare locaties kunnen ladderliften worden gebruikt om materialen naar de gewenste hoogte te brengen.

Ladderliften

Xtra Materieel’s indrukwekkende aanbod

Wat Xtra Materieel onderscheidt van andere ladderliften leveranciers in Nederland is de diversiteit van hun aanbod. Met meer dan honderd ladderliften in verschillende lengtes en voedingsconfiguraties, is er voor ieder wat wils.

 1. Lengtevariatie: de ladderliften van Xtra Materieel variëren in hoogte, van 18 tot 37 meter. Waar de liften tot 24 meter vaak gebruikt worden door dakdekkers en zonnepaneleninstallateurs, worden de grotere liften van 34 en 37 meter juist vaker ingezet in de steigerbouw. Deze variatie stelt professionals in staat om de exacte hoogte te kiezen die nodig is voor hun project.
 2. Voedingsconfiguraties: Xtra Materieel begrijpt dat verschillende werkomgevingen verschillende voedingsconfiguraties vereisen. Daarom bieden ze ladderliften op 230V, hybride en diesel. Met het oog op een groene bouwplaats, worden de liften op 230V steeds populairder. Dit is ook nog eens fijn voor omwonenden, die geen geluidsoverlast hebben.
 3. Branchespecifieke oplossingen: of je nu in de steigerbouw, zonnepaneleninstallatie of dakbedekking werkt, Xtra Materieel heeft ladderliften die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw branche. Hierdoor worden werkzaamheden efficiënter en veiliger.

Ladderliften

Als je op zoek bent naar ladderliften van topkwaliteit die aan jouw specifieke behoeften voldoen, hoef je niet verder te kijken dan Xtra Materieel. Hun toewijding aan het leveren van hoogwaardig materieel heeft hen tot een betrouwbare partner voor professionals in heel Nederland gemaakt. Met Xtra Materieel ben je verzekerd van de juiste ladderlift voor jouw project, ongeacht de hoogte of de locatie.

Xtra Materieel
www.xtra-materieel.nl