Rotterdams verhuurbedrijf trotse eigenaar van twee nieuwe 22 meter schaarhoogwerkers.

Artikel delen

Xtra Materieel heeft onlangs twee volledig elektrisch aangedreven schaarhoogwerkers toegevoegd aan de vloot. De machine kan een werkhoogte van maar liefst 22 meter bereiken. De platformcapaciteit bedraagt 750 kg. en het platform kan uitgeschoven worden tot 7.29 meter. Dit maakt de hoogwerker ideaal voor bijvoorbeeld gevelonderhoud en schilderwerkzaamheden, zonder dat de machine vaak verplaatst moet worden.

Platform schaarhoogwerker

Xtra Materieel is een allround verhuurbedrijf, opgericht in 1998. Je kunt het zo gek niet bedenken of Xtra Materieel biedt uitkomst voor het huren van materieel. Van hoogwerkers tot steigers, van grondverzetmachines tot elektrisch gereedschap en van hijsgereedschap tot heftrucks, Het bedrijf biedt het complete pakket. De verhuurder is al meer dan 24 jaar actief en heeft een enthousiast team van 28 medewerkers dat klaarstaat voor de klanten. Service met een grote X, er wordt meegedacht over de juiste inzet van materieel en de planners spreken de taal van de uitvoerders.

Schaarhoogwerker

One-stop shopping

Via one-stop-shopping beschik je over alles wat je nodig hebt voor grondverzet, ruwbouw, afbouw en terrein/tuininrichting. Binnen dit brede assortiment beschikt het Rotterdamse verhuurbedrijf over een aantal specialiteiten, zoals hoogwerkers en steigerbouwladderliften. Als dan bijvoorbeeld bij de herbouw van het dak van het AZ-stadion meerdere liften nodig zijn, dan heeft het bedrijf er 50 beschikbaar.

Schaarhoogwerker

22 meter elektrische schaarhoogwerker

Als toevoeging aan de brede vloot investeerde Xtra Materieel onlangs in twee gloednieuwe schaarhoogwerkers. De machines zijn volledig elektrisch aangedreven en passen daarom goed bij de strategie ‘groen werken’. De gehele vloot is relatief jong, goed onderhouden en ziet er tiptop uit. Het Rotterdamse verhuurbedrijf biedt ook het meest moderne, duurzame materieel aan, zoals met hybride aandrijving, elektrisch en met schone diesels. Zo kan er schoon en stil gewerkt worden en als de lithiumaccu halverwege de dag onverhoopt leeg raakt, kan er toch doorgewerkt worden. De duurzame oplossingen sluiten perfect aan bij ambities van opdrachtgevers en aannemers.

De buiten werkzaamheden zijn dit voorjaar al in volle gang. Heeft u dus een project, binnen óf buiten, waar de Magni schaarhoogwerker kan helpen met bereikbaarheid? Bijvoorbeeld op ruw terrein? Met behulp van de stempels kan de Magni schaar op elke ondergrond staan. Of wilt u juist gebruik maken van het grote, uitschuifbare platform, zodat u veel gereedschap mee naar boven kunt nemen? Bezoek dan de website.

Xtra materieel
www.xtra-materieel.nl