Ontdek de kracht van een accu-aangedreven ruw terrein schaarhoogwerker

Artikel delen

De accu aangedreven ruw terrein schaarhoogwerker SR1418E van LGMG is een milieuvriendelijke schaarhoogwerker die door zijn compactheid en oscillerende assen de flexibiliteit biedt om te werken op ruw terrein en ook op normale ondergronden.

Eurosupply heeft haar verkoopassortiment uitgebreid met de ruw terrein accu schaarhoogwerker SR1418E van LGMG. De SR1418E heeft een werkhoogte van 15,80 meter en een werkbakcapaciteit van 365 kg. Het standaard platform van 2,79 meter kan worden uitgeschoven tot 4,29 meter met een werkbakcapaciteit van 140 kg op dit verlengstuk.

Een van de vele voordelen van deze ruw terrein schaarhoogwerker is de accu-aandrijving waardoor deze machine milieuvriendelijk is, geruisloos en zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Optioneel is deze hoogwerker leverbaar met lithium batterijen die geen onderhoud vergen, een langere levensduur hebben en sneller opladen. Deze optie draagt nog meer bij aan een duurzamere inzet van deze machine.

De SR1418E is op volledige hoogte verrijdbaar en beschikt over 4×2 wielaandrijving. Het ingebouwde zelfdiagnosesysteem maakt het gemakkelijker om snel problemen op te lossen waardoor de werkzaamheden bij eventuele storingen sneller hervat kunnen worden.

“Deze accu schaarhoogwerker is de ideale machine voor alle soorten werkzaamheden binnen de gevelrenovatie,” vertelt Coert Nodelijk, algemeen directeur bij Eurosupply. “Naast deze schaarhoogwerker heeft LGMG nog een breed assortiment aan machines bestaande uit schaarhoogwerkers, telescopen, kniktelescopen en masthoogwerkers waarvan het grootste gedeelte beschikbaar in duurzame uitvoeringen. Eurosupply voorziet de markt continu van de nieuwste innovatieve hoogwerkerproducten en deze LGMG machines sluiten daar perfect op aan!”

Eurosupply Hoogwerksystemen
www.eurosupply.net