De ideale hoogwerker voor de renovatiebranche

Artikel delen

Ze worden steeds meer gespot in Nederland. De Versalift VTX-240, een autohoogwerker die uitblinkt in de renovatie branche. Met een werkhoogte van 24 meter en een zijdelings bereik van 13 meter, biedt de autohoogwerker een indrukwekkend bereik en veelzijdigheid voor het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte.

Autohoogwerker

Met een werkhoogte van 24 meter en een zijdelings bereik van 13 meter, is de VTX-240 ontworpen om een veilige en stabiele werkomgeving te bieden. Met een maximale belasting van 225 kg en vier stempelpoten die zorgen voor een stevige basis op elk oppervlak. Bovendien is de hoogwerker voorzien van een automatische stabilisering, waardoor de machine zichzelf automatisch waterpas kan stellen op oneffen terreinen.

AutohoogwerkerEen van de belangrijkste voordelen van de autohoogwerker is de eenvoudige bediening. Met de intuïtieve bedieningselementen en de automatische positieherkenning is het gemakkelijk om de hoogwerker precies te positioneren waar u deze nodig heeft. De autohoogwerker is ook voorzien van een innovatieve software die het mogelijk maakt om de hoogwerker vanaf de grond te bedienen, wat bijdraagt aan een veiligere werkomgeving voor de gebruiker.

Maar wat maakt de VTX-240 zo ideaal voor de renovatie branche? Ten eerste is de hoogwerker compact genoeg om te manoeuvreren in krappe ruimtes en smalle straten. Dit is een belangrijk voordeel bij renovaties waar ruimte beperkt is. Daar komt ook de unieke stempelconfiguratie goed bij van pas. De twee voorste stempels blijven binnen het voertuig en de twee achterste stempelpoten kunnen naar wens smal of breed worden gezet. De hoogwerker kan ook snel en eenvoudig worden opgezet, waardoor u kostbare tijd bespaart bij het opzetten en afbreken van de machine.

AutohoogwerkerTen tweede biedt de VTX-240 een ongeëvenaarde toegang tot moeilijk bereikbare plaatsen. Bij renovatiewerkzaamheden moeten vaak gevels, ramen en daken bereikt worden waarbij traditionele steigers en ladders niet voldoen. De autohoogwerker reikt gemakkelijk over daken. Bijzondere hoeken in gevels worden bereikt door de veelzijdigheid van de mast. Dit alles zorgt voor een snellere en efficiëntere uitvoering van het werk.

Ten slotte biedt de autohoogwerker een veilige werkomgeving voor de gebruiker. De hoogwerker is uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties zoals de automatische HOME-functie. Automatisch inschuiven van de mast en de stempels met één druk op de knop. De innovatieve bedieningssoftware, en daarnaast de zelfdiagnosesystemen die ervoor zorgen dat de machine veilig en efficiënt werkt.

De Versalift VTX-240 is een ideale hoogwerker voor de renovatie branche. Met zijn indrukwekkende bereik, eenvoudige bediening en veilige werkomgeving is de VTX-240 een betrouwbare partner voor elke renovatie klus.

HDW Nederland
www.hdw-intl.com