Schaatsbaan Rotterdam verwelkomt nieuwe partner

Artikel delen

Schaatsbaan Rotterdam en Xtra Materieel slaan dit seizoen de handen ineen en tillen de samenwerking direct naar grote hoogte. Letterlijk, want met onder andere de hoogwerkers van Xtra Materieel wordt Schaatsbaan Rotterdam de komende 3 jaar opgebouwd. We spraken met Karlijn Westerhof, verantwoordelijk voor verhuur en marketing bij Xtra Materieel, over onze samenwerking.

Verhuurvloot

“Het Rotterdamse imago van zowel Xtra Materieel als Schaatsbaan Rotterdam zorgt voor een enorme klik; dat was eigenlijk het vertrekpunt,” aldus Karlijn. “We willen ons graag verbinden met de uitstraling en beleving van de schaatsbaan. Daarnaast staat ons personeel altijd hoog in het vaandel en als sponsor van Schaatsbaan Rotterdam kunnen we hen een leuke ervaring bieden.” Karlijn vervolgt: “Buiten dat is het natuurlijk ook gaaf om te zien hoe ons materieel word ingezet om de schaatsbaan op te bouwen. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe onze samenwerking op verschillende vlakken vruchten afwerpt.”

Verhuurvloot

Over Xtra Materieel

Xtra Materieel is een allround verhuurbedrijf voor iedereen, zowel voor de doe-het-zelver die op zoek is naar een steiger of elektrisch gereedschap, als voor de professional die gespecialiseerd gereedschap en materieel nodig heeft voor zijn klus. Ze hanteren het one-stop-shop principe; van hoogwerker tot afkortzaag en van ladder-lift tot tuingereedschap; ze hebben alles in huis voor jouw klus.

Xtra Materieel profileert zich als het Rotterdamse verhuurbedrijf, maar levert door heel Nederland. De verhuurvloot wordt door de interne technische dienst dagelijks onderhouden om de kwaliteit te waarborgen.

Verhuurvloot

Meer info? Neem een kijkje op de website.

Xtra Materieel
www.xtra-materieel.nl