Het Rotterdamse verhuurbedrijf

Artikel delen

In het bruisende Rotterdam, waar de bouw- en industriële sector nooit stilstaat, vind je Xtra Materieel, het Rotterdamse verhuurbedrijf van bouwmaterieel dat uitblinkt in kwaliteit en service. Xtra Materieel legt de focus op enkele kern-KPI’s waarmee ze hun klanten centraal stellen.

Xtra Materieel BV - Onderzeebootloods Rotterdam | 20 augustus 2023 | © MarcVerhees Fotografie - www.marcverhees.com

 1. Breed assortiment: van hoogwerkers tot ladderliften
  Xtra Materieel begrijpt dat elke klus uniek is. Daarom bieden ze een uitgebreid assortiment, variërend van hoogwerkers tot ladderliften. Of het nu gaat om werkzaamheden op grote hoogte of moeilijk bereikbare locaties, ze hebben het geschikte materieel voor uw specifieke behoeften.
 2. Gepokt en gemazeld: al ruim 25 jaar spreekt het bedrijf de taal van de uitvoerders
  Met meer dan twee decennia ervaring begrijpt Xtra Materieel als geen ander de uitdagingen waarmee uitvoerders te maken hebben. Ze hebben de kennis en expertise opgebouwd om u van het beste advies te voorzien en de meest geschikte apparatuur te bieden.
 3. Loyaal: de medewerkers kennen hun klant en materieel door en door
  Het bedrijf bouwt duurzame relaties op met klanten. Hun toegewijde medewerkers kennen hun klanten en het materieel door en door, waardoor ze gepersonaliseerde oplossingen kunnen bieden die aansluiten bij uw specifieke eisen.
 4. Altijd bereikbaar: ook na 17.30 uur nemen ze de telefoon op
  Bij Xtra Materieel begrijpen ze dat de bouwsector geen 9-tot-5-wereld is. Ze zijn er trots op altijd beschikbaar te zijn voor hun klanten, zelfs na kantooruren.
 5. Veiligheid voorop: VCA gecertificeerd
  Veiligheid is van het grootste belang in de bouw- en industriële sector. Xtra Materieel is VCA gecertificeerd en zet zich in voor de hoogste normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.
 6. Materiaal in topconditie: dankzij eigen technische dienst en externe keuringen
  Xtra Materieel zorgt ervoor dat al hun materieel in topconditie verkeert. Met een eigen technische dienst en regelmatige externe keuringen kunt u rekenen op betrouwbare, goed onderhouden materieel, wat aan uw verwachtingen voldoet.

Xtra Materieel belichaamt de Rotterdamse mentaliteit van ‘handen uit de mouwen’. Ze begrijpen dat actie belangrijker is dan woorden en zetten zich volledig in om ervoor te zorgen dat uw projecten succesvol verlopen. Kies voor Xtra Materieel als uw betrouwbare partner voor verhuur in Rotterdam en ervaar de Xtra-service die het verschil maakt in uw projecten.

Xtra Materieel
www.xtra-materieel.nl