Vakman wil goede kwaliteit tegen concurrerende prijs

Artikel delen

Als vakman wil je werk afleveren waar je klanten blij mee zijn. Dat betekent dat je goede kwaliteit moeten leveren, tegen een concurrerende prijs. Maar dan ben je mede afhankelijk van de kwaliteit van de benodigdheden die van de toeleverancier komen. EcoTools levert al sinds 2005 handgereedschap, accessoires en verbruiksmaterialen voor een eerlijke prijs. Van het assortiment is zelfs 70% eigen merk.

Pand EcoTools

Een goede kwaliteit, scherpe prijs en leveringszekerheid: dat verwacht je van een toeleverancier. Daarbij doe je het liefst zaken met één partij voor al je verbruiksmaterialen, accessoires en handgereedschap. “Een vakman of -vrouw zit niet te wachten op wollige verhalen. Hij of zij wil geen onzin, maar gewoon goed materiaal en gereedschap”, zegt Joost Raymaekers, directeur EcoTools.

Het assortiment omvat duizenden producten voor aannemers tot schilders en van loodgieters tot timmerlieden. “We staan vooral bekend om onze hardlopers, zoals schroeven, houtzagen, schuurpapier, diamantzagen, boren, multitool zagen en slijpschijven. Maar we breiden ons assortiment continu uit om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Het enige dat we niet verkopen zijn producten met een stekker. Wij doen waar we sterk in zijn”, aldus Joost.

Goedkoopste

EcoTools koopt rechtstreeks in bij de producent. Joost: “Daar controleren we doorlopend of de artikelen aan onze normen voldoen. Daardoor is ons assortiment van hoge kwaliteit. Omdat we scherp inkopen, kunnen we een mooie prijs bieden. Wij durven hierdoor zelfs te zeggen dat we sinds 2005 de goedkoopste zijn in gereedschap en accessoires. Dan houdt de vakman ook meer over onder de streep.”

Verzending binnen 24 uur

De producten moeten natuurlijk ook eenvoudig zijn te bestellen. Dat kan via de webshop. Bestel je op werkdagen, dan wordt de bestelling binnen 24 uur verzonden. Joost: “Wil je een ander tijdstip, dan kan dat geregeld worden. En ben je op zoek naar een kantenfrees met een schacht van 8 mm, maar kun je juist dat artikel niet vinden? Bel of app dan even, dan kijken wij met je mee. Verder kun je via een login de facturen bekijken en herhaalorders plaatsen. In de toekomst gaan we hier nog meer mogelijkheden bieden.”

Je kunt zelfs naar de showroom in Wijk bij Duurstede komen, als je een product eerst in je handen wilt hebben voor dat je het bestelt. Kun je gelijk een kop koffie drinken. Joost besluit: “Wij zijn niet van de toeters en bellen, maar goede producten tegen een concurrerende prijs!”

EcoTools
www.ecotools.nl