Al 50 jaar duurzame hoogwerkers met advies op maat

Artikel delen

HWS Verhuur is dé HoogWerkerSpecialist in de verhuur van hoogwerkers, verreikers en heftrucks. De verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.500 hoogwerkers in diverse categorieën en beschikt over de grootste hybride verhuurvloot van Nederland. Anno 2023 in een steeds meer digitaliserende maatschappij, blijft HWS zich juist richten op persoonlijk contact met de klant.

Hoogwerker

Deskundig advies op maat voor al het werk op hoogte blijft het speerpunt voor het verhuurbedrijf, want HWS verwacht namelijk niet dat de klant uit meer dan honderd verschillende hoogwerkers de juiste kiest, maar dat haar specialisten die met zorg voor de klant uitzoekt.

“Het zijn de medewerkers die het bedrijf maken,” vertelt Coert Nodelijk, algemeen directeur bij HWS Verhuur. “Samen streven wij dezelfde doelen na door onze gedeelde passie voor het vak. Wij richten ons op de behoefte van de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing om het werk op hoogte op de meest efficiënte wijze uit te voeren. Business to people noemen wij dat, een belangrijke pijler binnen HWS Verhuur. Veiligheid, specialisme, innovatie en duurzaamheid zijn de andere 4 pijlers waar wij dag en nacht voor staan. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door het bieden van specialisme gericht op groen en duurzaam ondernemen door de kennis van onze specialisten verzameld in de afgelopen 50 jaar. Wij zijn trots dat we zoveel kennis hebben en delen dit graag persoonlijk met iedereen die zoekt naar een oplossing voor werk op hoogte!”

HWS Verhuur
www.hws.nl