Walraven Britclips® RSWB: dé montageoplossing! Ontvang een gratis sample!

Artikel delen

Op zoek naar een gamechanger voor de snelle bevestigingsklussen? De Walraven Britclips® RSWB is een kostenbesparende oplossing voor de montage van diverse soorten leidingen en elektrotechnische dozen bij houten en metalen systeemwanden. Hierdoor is de console niet alleen populair bij loodgieters, maar ook bij elektriciens.

Bevestigingsbeugel

De beugel is volledig in lengte verstelbaar en daarom is console in vele situaties inzetbaar. Het product heeft twee uitvoeringen met daarbij de keuze uit een profiel van 25-40 cm of van 40-60 cm. Het advies hierbij is om de kortere, de 25-40 cm, versie te gebruiken voor elektrotechnische klussen en het 40-60 cm profiel te gebruiken voor met name de bekende loodgietersklussen.

De Walraven Britclips® RSWB kan gebruikt worden om diverse typen leidingen te bevestigen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan leidingen van koper of afvoerleidingen. Hij is perfect ontworpen voor het bevestigen van inbouwdozen en buizen in stijlwanden. Daarnaast is het product ook geschikt voor het vastzetten van rookkanalen. Dit zijn slechts enkele van de vele voorbeelden om de Walraven Britclips®  RSWB toe te passen.

Door de langs de beugel voorgeboorde gaten is het snel te monteren en daardoor kan de console ook weer snel gedemonteerd worden. Het product is daarna ook weer te hergebruiken in volgende projecten.

Installatie in drie eenvoudige stappen

De console kan in slechts drie eenvoudige stappen geïnstalleerd worden door de helften los van elkaar te halen, deze daarna aan elkaar te bevestigen en de zijkanten om te buigen. Plaats de console vervolgens tussen de twee bevestigingsplaten en schuif deze op de juiste maat. De laatste stap is het bevestigingen van de console door deze vast te schroeven in de voorgeboorde gaten.

Bevestigingsbeugel

Ideale combinatie met Walraven starQuick®

Zorg voor een complete bevestigingsoplossing door de Walraven Britclips® RSWB te combineren met andere Walraven-producten. Zo zijn de Walraven starQuick® beugels erg gemakkelijk aan de console te bevestigen. Deze beugels kunnen eenvoudig aan de RSWB geschroefd worden in combinatie met de Walraven starQuick® Railadapter.

Kortom: Met Walraven Britclips® RSWB ben je verzekerd van een veelzijdige bevestigingsoplossing voor klussen waar een snelle oplossing voor nodig is.

Vraag een gratis sample aan!

Ontdek deze onmisbare tool nu zelf voor een supersnelle installatie in jouw volgende project! Vraag een GRATIS Walraven Britclips® RSWB sample aan via deze link: www.walraven.com/nl/britclipsrswb

Walraven
www.walraven.com