Een nieuwe dimensie van tijdloze elegantie in badkamerdesign

Artikel delen

De O.novo collectie van Villeroy & Boch biedt een compleet aanbod van wastafels, fonteinen, toiletten en functionele douchevloeren en ligbaden en nu ook bijpassende, eigen kranen. Alle producten uit de collectie vallen op door elegantie en functionaliteit en hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ze worden vooral toegepast in nieuwbouw en renovatie. Dankzij het tijdloze design past O.novo in elke badkamer en toiletruimte.

De wastafels uit de O.novo collectie zijn al jaren populair en te vinden in veel woningprojecten. Naast het rechthoekige design is er nu een vernieuwd ovaal design. De wastafels en fonteinen hebben hierdoor een moderne uitstraling en zijn licht van gewicht. Met diverse vormen, afmetingen en montage mogelijkheden (wand, inbouw of opbouw) bieden de wastafels voor vrijwel elk project de perfecte oplossing. Of het nu gaat om een compacte of ruime badkamer.

Complete collectie: bijpassende kranen

De wastafels zijn ideaal te combineren met de O.novo kranen. In het assortiment van Villeroy & Boch vind je onder andere een fonteinkraantje, een eengreeps wastafelkraan, is er een verhoogde versie voor opzetwastafels en een bad- en douchekraan. Ook zijn er combinaties te maken met een universele thermostaatkraan en een doucheset. Alle kranen zijn waterbesparend en verkrijgbaar in klassiek chroom. De subtiele look en het universeel design van de kranen zijn perfect afgestemd op de volledige O.novo collectie. Hierdoor biedt O.novo een complete badkamerinrichting en vormt de badkamer één mooi geheel.

Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl