Flexibele all electric warmtepompen voor elke woon- en werksituatie

Artikel delen

Met de Dynamis Monoblock plaatst u een All-electric oplossing in zowel kleine woonhuizen als grote panden. De diverse verkrijgbare vermogens zorgen ervoor dat u de warmtepomp bijna in iedere situatie kunt plaatsen. Door de vermogens variërend van 8 kW tot 23 kW, kunt u de Monoblock breed inzetten. En met zijn A+++ label is hij enorm energie-efficiënt.

Warmtepomp

De Dynamis Monoblock warmtepompen beschikken over een ingebouwde Economyzer. Met behulp van deze Economyzer kan de warmtepomp tijdens tapwaterbedrijf hogere temperaturen maken. Hierdoor hoeft het warme tapwater minder te worden na verwarmd door bijvoorbeeld een elektrisch element en wordt voor tapwater een hogere efficiëntie gehaald.

Vermogensmodulatie

Eén van de andere belangrijke kenmerken is dat de warmtepomp moduleert. Door de invertertechnologie stemt hij middels sensoren het vermogen af op de benodigde warmtevraag. Hierdoor beperkt de warmtepomp in en-uitschakelmomenten zo veel mogelijk en daardoor is de efficiëntie hoger.

Daarnaast bevatten de Monoblock warmtepompen een ingebouwd expansievat van 12 liter en een overdrukbeveiliging. Het expansievat is in principe voldoende om de uitzetting van het water in het leidingtraject over de warmtepomp, buffer en boiler op te vangen. Aanvullend kunt u voor het afgiftesysteem zo nodig nog een extra expansievat installeren. Naast deze appendages beschikt de Monoblock warmtepomp ook over een ingebouwde driewegklep, waarop u een indirect gestookte boiler voor tapwater kunt aansluiten.

Aangezien Masterwatt alle hoofdcomponenten voor een optimaal warmtepompsysteem in het assortiment heeft, is het heel eenvoudig om een complete set samen te stellen per type warmtepomp.

Masterwatt
www.masterwatt.nl