Flexibele steigeroplossingen voor elke fase

Artikel delen

In een sector waar veiligheid en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn, is EDS geen onbekende speler. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft EDS Steigerbouw zich gespecialiseerd in het leveren van veilige en betrouwbare steigerconstructies, gebruikmakend van eigen materialen, voor woningbouw, utiliteitsbouw en renovatieprojecten.

Kasteel omringd door steigers

In de woningbouw ondersteunt EDS projecten van elke omvang, van individuele huizen tot complete woonwijken. Het bedrijf biedt maatwerk in steigerbouw, afgestemd op de specifieke eisen van elk project.

Voor utiliteitsbouwprojecten, zoals fabrieken, kantoren en scholen, beschikt het bedrijf over de expertise om te voldoen aan de variërende behoeften en complexiteiten van deze bouwwerken. Het bedrijf zorgt voor de hoogste veiligheidsnormen in de montage en demontage van steigers.

Bij renovatiewerken richt het zich op minimale hinder voor de omgeving, door het leveren van steigers die geschikt zijn voor bijvoorbeeld schilder- en stucwerk. De aanpak van EDS in renovatieprojecten kenmerkt zich door flexibele en kwalitatieve oplossingen, met een plan op maat voor elk project.

EDS Steigerbouw werkt voor diverse gerenommeerde klanten binnen de bouwsector, zoals Bam Materieeldienst en Heijmans, en hanteert strikte veiligheidsrichtlijnen volgens de steigerbouwnormen. Dit onderstreept hun inzet voor veiligheid en betrouwbaarheid in de levering van steigerdiensten.

Verhuur steigermateriaal

Verhuur

Voor partijen die de bouw of renovatie liever in eigen beheer houden en volgens een eigen planning willen werken, biedt EDS Steigerbouw ook een verhuurservice voor steigers. Deze service omvat niet alleen de levering van steigers maar ook de professionele montage en demontage ervan. Deze optie biedt flexibiliteit aan bedrijven die met specifieke tijdsframes werken of die bepaalde aspecten van hun projecten zelf willen beheren.

EDS Steigerbouw
www.eds-steigerbouw.nl