Installatiegemak voor jou, comfort voor je klant

Artikel delen

Het vinden van het juiste verwarmingssysteem voor de situatie en wensen van je opdrachtgever kan een hele klus zijn. Je moet rekening houden met de beschikbare opbouwhoogte, de ondergrond en de gewenste afwerking van je klant.

Een stijlvolle woonkamer met een visgraat houten vloer en vloerverwarming.

Met de mogelijkheid tot zelf-installatie of het uitbesteden ervan, zijn de dunne en lichtgewicht systemen van WARP Systems dé oplossing voor jou als professional. Er is keuze uit twee verschillende systemen: SpeeTherm en SpeeTile. Wat jouw project ook is, deze systemen zijn toepasbaar in woonkamers, slaapkamers, badkamers, kantoren, op zolders, in bedrijfshallen… bedenk het maar! Het gepatenteerde ontwerp van de watergedragen systemen maakt frezen bovendien overbodig en het plaatsen eenvoudig. Zo lever je écht vakwerk af.

Innovatieve vloerverwarming voor efficiënte renovatie

Traditionele vloerverwarmingssystemen waren vaak dik, traag en tijdrovend bij de installatie, vooral wanneer er een zandcementdekvloer moest worden geplaatst. Voor renovatieprojecten waren deze systemen vaak onpraktisch vanwege hun aanzienlijke opbouwhoogte. WARP Systems heeft dit probleem herkend en biedt met de SpeeTile en SpeeTherm systemen innovatieve oplossingen die zowel tijdsefficiënt als functioneel zijn. Deze nieuwe generatie verwarmingssystemen combineert een efficiënte installatie met een toekomstbestendig oogpunt.

SpeeTile Natbouw systeem: dun, snel en flexibel

Het SpeeTile systeem van WARP Systems is een watergedragen systeem met een minimale opbouwhoogte vanaf 15mm en een gewicht van 30kg/m² inclusief vulmassa. Deze kenmerken maken het systeem uitzonderlijk flexibel en eenvoudig te installeren, zelfs in complexe of beperkte ruimtes. Het is geschikt voor vloeren, maar kan ook op wanden en plafonds worden toegepast, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse toepassingen. Het innovatieve klik-breek-schuif systeem zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie, waardoor het snijden van materialen ter plekke overbodig wordt. Dit bespaart materiaal en tijd. Bovendien werkt het SpeeTile systeem efficiënt samen met zowel traditionele CV-ketels als moderne warmtepompen. Dankzij de snelle reactietijd op warmtevraag helpt het systeem bij het besparen van energie en biedt het de mogelijkheid om ook te koelen in de zomer.

SpeeTherm droogbouw systeem: lichtgewicht en snel te installeren

Het SpeeTherm systeem van WARP Systems biedt een alternatieve oplossing met een opbouwhoogte vanaf 15mm. Het systeem is opgebouwd uit lichtgewicht materialen, waaronder EPS platen, AluTherm warmtegeleidingsprofielen en de SpeeTube verwarmingsbuis. Met een totaalgewicht van slechts 3kg/m² is het systeem eenvoudig te hanteren en te installeren, zelfs op instabiele maar vlakke houten ondervloeren. Net als het SpeeTile systeem reageert ook SpeeTherm snel op warmtevraag en draagt het bij aan energiebesparing. Het systeem werkt naadloos samen met warmtepompen, wat buiten efficiënte verwarming, ook voor koeling zorgt tijdens warme maanden.

Optimalisatie voor warmtepompen

Beide systemen van WARP Systems zijn geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met warmtepompen, wat resulteert in een hoger rendement en een duurzamere werking. Dankzij de lage opbouwhoogte en de nabijheid tot het oppervlak kan de watertemperatuur van de warmtepomp lager worden ingesteld, wat leidt tot een efficiëntere werking en een verhoogd rendement. Deze combinatie maakt de SpeeTile en SpeeTherm systemen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een toekomstbestendige oplossing voor zowel verwarmen als koelen. In de winter geniet je van een snel opwarmende vloer, en in de zomer zorgt de vloerverwarming met koud water voor aangename verkoeling.

Meer dan alleen producten

WARP Systems gaat verder dan het enkel leveren van innovatieve vloerverwarmingssystemen. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten en hulpmiddelen om de installateur in elk stadium van het project te ondersteunen. Dit omvat een compleet pakket van materialen, speciale gereedschappen voor professionele installatie en de mogelijkheid om een legplan op maat te laten maken. Al deze diensten en hulpmiddelen zijn ontworpen om de installateur te helpen tijd te besparen, fouten te verminderen en uiteindelijk een beter eindresultaat te leveren.

Met WARP Systems kies je voor innovatieve en efficiënte oplossingen die zowel tijd als energie besparen, en bij uitstek geschikt zijn voor renovatieprojecten. Ontdek hoe de SpeeTile en SpeeTherm systemen jouw project naar een hoger niveau kunnen tillen.

WARP Systems
www.warp-systems.nl