‘Een nieuwe dimensie in vermogen’

Artikel delen

Met de ProCORE18V lanceert Bosch haar sterkste accu’s ooit. De nieuwe accuceltechnologie levert een hoog vermogen voor alle mogelijke toepassingen. ‘Een nieuwe dimensie in vermogen’, aldus de powertool producent.

Naast de nieuwe accuceltechnologie zijn de nieuwe generatie accu’s uitgerust met een warmtemanagementsysteem inclusief Coolpack 2.0 technologie. Een oplossing die zorgt voor een lange looptijd en levensduur van de accu’s

De ProCORE18V accu’s zijn dankzij het Flexible Power System 100% compatibel met alle nieuwe en bestaande 18V Bosch Professional machines en laders. En met de drie ProCORE18V varianten Compact, Performance en Endurance heb je als vakman altijd de juiste kracht en looptijd bij de hand.

Bosch
www.bosch-professional.com/nl/nl/