Ben je klaar voor professioneel slijpwerk?

Artikel delen

In 2015 opende Klingspor een fabriek voor diamantgereedschappen in Europa, waarmee een nieuw tijdperk van innovatie en vakmanschap begon. Het bedrijf heeft sindsdien haar expertise op het gebied van diamanttechnologie verfijnd. Op de onderzoeksafdeling te Haiger, Duitsland, worden onder andere de diamant komschijven ontwikkeld. Hier worden de technologieën van de schuur- en slijpproducten voortdurend verbeterd. Klingspor diamant komschijven onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en veiligheid.

Diamanten komschijven

Geavanceerde komschijven voor vele toepassingen

Bij montage op een haakse slijpmachine wordt de diamant komschijf uit het Klingspor assortiment een echte allrounder. Dit stelt gebruikers in staat om materialen zoals beton, dekvloeren en vele andere bouwmaterialen op een snelle, veilige en betrouwbare manier te bewerken.

De schijf kenmerkt zich door speciale openingen in de steunplaat, die zorgen voor een optimale afvoer van schuurstof. Dit resulteert in uitmuntende schuurprestaties, zelfs bij de meest robuuste materiaalsoorten, en draagt bij aan het hoge rendement van het verspaningsproces.

De veelzijdigheid van de diamant komschijven in het assortiment maakt ze geschikt voor professionele bouwprojecten, zowel de boven- en ondergrondse bouw. Bovendien zijn deze schijven ook ideaal voor de ambitieuze doe-het-zelver, die hiermee zijn of haar projecten met een verhoogde efficiëntie kan voltooien.

Als optie voor directe montage op een haakse slijper, zonder spanklauw, biedt Klingspor een bijpassende M14 adapter aan. Een asgat van 22,23 mm kan hierdoor omgezet worden naar een M14.

Voor montagebouw, installateurs, tegelzetters, verwarming en sanitair.

DS 650 PKD Supra

De DS 650 PKD Supra is een hoogwaardige PKD-komschijf die efficiënt harde hars en lijmresten verwijdert. De schijf kenmerkt zich door zijn agressieve slijpvermogen en stabiele, trillingsvrije slijpproces dankzij de steunsegmenten. M14 adapter is beschikbaar.

DS 900 PKD Special

De DS 900 PKD Special is een slijpschijf uitgerust met ultra-agressieve polykristallijne diamantkegel, perfect voor het efficiënt verwijderen van harde en vaste lagen. Garandeert een stabiel en trillingsvrij slijpproces dankzij de steunsegmenten. M14 adapter is beschikbaar.

Vind het volledige assortiment hier.

Klingspor
www.klingspor.nl