Krachtige en comfortabele douche, maar ook zuinig!

Artikel delen

Ons drinkwater is kostbaar én kwetsbaar. In Nederland verbruiken we per persoon gemiddeld 121 liter drinkwater per dag. Meer dan de helft hiervan wordt gebruikt om te douchen. Dit past niet in de trend van gasloos wonen en een duurzame samenleving.

Xenz presenteert een oplossing om energiebesparend en milieuvriendelijk te douchen: de Upfall Shower. Een spaardouche die 80% zuiniger is dan een normale douche zonder in te leveren op kracht en comfort. Door het unieke Upcycle systeem wordt het gebruikte water opgevangen, gefilterd, verwarmd en rondgepompt. De Upfall Shower verbruikt slechts 1,2 liter warm water per minuut. Eindelijk douchen zonder schuldgevoel!

  • De voordelen van de Upfall Shower:
  • Besparing op water- en gaskosten
  • Krachtige douchebeleving met slechts 1,2 liter waterverbruik
  • Aanzienlijke verlaging van de EPC waarde
  • Milieuvriendelijk
  • De oplossing voor ‘CO2’ en ‘nul op de meter’ bouwen

Xenz
www.xenz.nl/inspiratie/upfall-shower