Drempelvrij douchen

Artikel delen

Vloergelijk en drempelvrij douchen biedt meer comfort, is veiliger en ideaal voor mensen die minder goed ter been zijn. Maar een oogstrelend design is zeker zo belangrijk, evenals hygiëne en eenvoudige reiniging.

Bette intorduceert hiervoor verschillende oplossingen, waaronder een vlakke drempelloze douchevloer. Dankzij de vele afmetingen, kleuren en vormen is deze altijd in het ontwerp te integreren. Door de keuze voor grote afmetingen geeft het veel ruimtelijk comfort. De vlakke douchevloer heeft bovendien geen obstakels en afstapjes, dus is veel veiliger en zeer toegankelijk. Daarbij komt dat een douchevloer veel hygiënischer is dan bijvoorbeeld een vloer met tegels. In voegen van betegelde vloeren ontstaan vuilafzetting en schimmels, waardoor de voegen beschadigen. Een douchevloer van geglazuurd titaanstaal heeft geen voegen waarin zich vuil en schimmel kunnen afzetten. De douchevloer is vlak en op het geglazuurde oppervlak hechten geen vuil en bacteriën. Daardoor laat deze zich sneller reinigen met meer hygiëne als resultaat. Om schimmelende voegen aan de rand van de douchevloer te voorkomen biedt Bette als enige siliconenvrije oplossingen.

Informatie: www.bette.de